Ο.Τελιγιορίδου: «Θα προχωρήσουμε με συλλογικές ενέργειες σε ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας και δράσεων για την αντιμετώπιση της ανεργίας»

30 Ιανουαρίου 2017
14:59
Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς είχε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου. Στην διάρκεια της συνάντησης που έλαβε χώρα σε πολύ καλό κλίμα στα γραφεία του εργατικού κέντρου μετά από πρόσκληση του πρόεδρου κ. Γιώργου Μαλέα, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν την Π.Ε. Καστοριάς και ειδικότερα η υφιστάμενη κατάσταση με την ανεργία και τα πολύ υψηλά ποσοστά της στην περιοχή μας.
Η ατζέντα των θεμάτων περιελάμβανε μεταξύ άλλων και το πρόγραμμα από την Περιφέρεια των 500 θέσεων εργασίας στον γουνοποιητικό κλάδο, καθώς και δράσεις με απώτερο στόχο τη μείωση της ανεργίας. Οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα προχωρήσουν με συλλογικές και στοχευμένες κινήσεις σε ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας και δράσεων. «Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αποφασίσαμε από κοινού να συμβάλλουμε έτσι ώστε να πατάξουμε την ανεργία που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ταλανίζει εδώ και χρόνια την περιοχή μας», δήλωσε μετά τη συνάντηση η κ. Τελιγιορίδου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.