Οδηγίες
0 από 12 βήματα ολοκληρώθηκαν
- 
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα να ζεσταθούν.
 - 
Αναμειγνύουμε την μαγιά με μία κουταλιά ζάχαρη και το χλιαρό γάλα.
 - 
Προσθέτουμε την υπόλοιπη ζάχαρη, το σπορέλαιο, το ασπράδι και ανακατεύουμε.
 - 
Τέλος ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
 - 
Όταν η ζύμη είναι έτοιμη την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο και κόβουμε λωρίδες με πλάτος 2-3 εκατοστά.
 - 
Βουτυρώνουμε τους κώνους για κορνέ και τυλίγουμε τις λωρίδες.
 - 
Τις αλείφουμε με τον κρόκο αυγού και τις τοποθετούμε όρθιες σε ένα ταψί.
 - 
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
 - 
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
 - 
Ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις το γλυκό βύσσινο και αρωματίζουμε με βανίλια.
 - 
Όταν τα κορνέ κρυώσουν τα ξεφορμάρουμε και τα γεμίζουμε με την κρέμα.
 - 
Αν θέλουμε διακοσμούμε με σαντιγί και μαρασκίνο
 







    








                                                                            






            




















