Εξιχνιάστηκε απάτη στην Πτολεμαΐδα – 55χρονη απέσπασε χρηματικό ποσό τριακοσίων 300 ευρώ από κατάστημα 54χρονου

24 Ιουνίου 2018
12:51
Κανένα σχόλιο

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας απάτη που διαπράχτηκε σε βάρος 54χρονου ημεδαπού στην Πτολεμαΐδα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 63χρονου και μιας 55χρονης για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, την 22-06-2018 μεσημβρινές ώρες, ο 54χρονος κατήγγειλε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, η 55χρονη εισήλθε στο κατάστημα που διατηρεί στην Πτολεμαΐδα και κατά τη διάρκεια οικονομικής συναλλαγής, κατάφερε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ. Στη συνεχεία επιβιβάσθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 63χρονου, που την ανέμενε και διέφυγαν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.