Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στην Κοζάνη, την Πέμπτη 28 Ιουνίου

24 Ιουνίου 2018
20:55

Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 κι ώρα 20.00. Το συλλαλητήριο διοργανώνεται, αυθόρμητα, από ομάδες πολιτών της περιοχής, που κοινοποιούν τη σχετική πρόσκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο συγκεκριμένο σύνδεσμο (https://www.facebook.com/events/190089315040740/) μπορείτε να βρείτε και τη σχετική εκδήλωση στο facebook:

 

77 σχόλια

 • ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

 • ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 28/6 ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
  Τους τελευταίους μήνες διοργανώνονται ανά τη χώρα εθνικιστικά συλλαλητήρια με αφορμή το όνομα της Μακεδονίας, στα οποία πρωτοστατούν φασιστικές οργανώσεις με οπισθοφυλακή όλο τον αντιδραστικό (ακρο)δεξιό εθνικό κορμό. Σ’αυτά δεν αναγνωρίζουμε κανέναν αντισυστημικό χαρακτήρα πάρα μόνο αυτό του ξεκάθαρου αντιεπαναστατικού πόλου, που ξεπλένει τη Χρυσή Αυγή και της δίνει εφαλτήριο για χτυπήματα σε μετανάστες (Μυτιλήνη), ελεύθερους κοινωνικούς χώρους (Φαβέλα) και άλλα. Για εμάς, το εθνικό συμφέρον σε καμία περίπτωση δεν αφορά τους καταπιεσμένους αυτού του κόσμου, αντίθετα ευθυγραμμίζεται με τις επιταγές κράτους-κεφαλαίου. Αποτελεί πάγια τακτική των κυβερνώντων η νομιμοποίηση της εξουσίας μέσα από τη βάφτιση του γείτονα σε εχθρού, αφενός γιατί έτσι ξεπλένεται η τοπική πολιτική (όπως αυτή εκπορεύεται από -και διαπλάθεται κατά- τα συμφέρονται ΝΑΤΟ – Ε.Ε.) και αφετέρου γιατί ο εθνικός κορμός σφυρηλατεί την ομοψυχία του υπό την κρατική σκέπη, βλέποντας τον εχθρό στην απέναντι πλευρά των συνόρων τη στιγμή που ο εχθρός βρίσκεται στο εσωτερικό της χώρας, στη βουλή, στα υπουργεία, στις τράπεζες. Η μη επίλυση της ονομασίας τόσα χρόνια δεν ήταν πάρα η κορωνίδα μιας πολιτικής που στόχευε στην παντοτινή ομηρεία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας εφόσον για αυτούς που προφασίζονται και αναγνωρίζουν προαιώνια μίση με τη γειτονική χώρα ο ελληνικός καπιταλισμός για χρόνια εκμεταλλευόταν το εργατικό δυναμικό της. Η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ εκμεταλλευόμενη βέλτιστα το θέμα της ονομασίας έπαιξε λαμπρά το ρόλο της προσπαθώντας να τραβήξει τη Μακεδονία από την αγκαλιά της Ρωσίας κατευθείαν σε αυτή των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ, για τη διεκδίκηση των συμφερόντων των ντόπιων – και όχι μόνο – αφεντικών στα Βαλκάνια.
  Ο μόνος λόγος που οι μάζες ενεργοποιήθηκαν μαχητικά και γρήγορα όταν τέθηκε υπό αμφισβήτηση το όνομα της γείτονος χώρας είναι πως στην πραγματικότητα το ζήτημα είναι πολιτικό – και δεσμεύεται άρρηκτα με το γεγονός ότι η εδώ αστική τάξη θέλει να κυριαρχήσει στα Βαλκάνια χωρίς αντιδράσεις. Οι μάζες που πλαισίωσαν τα συλλ-αλητήρια για τη Μακεδονία βαφτίζουν εαυτούς αγνούς πατριώτες, ωστόσο αυτοί οι “ακομμάτιστοι πολίτες” δεν ξεσηκώνονται όταν τράπεζες πλειστηριάζουν πρώτες κατοικίες, όταν το 8ωρο γίνεται ξανά 10ωρο, ανασφάλιστο, με ανεργία στο ζενίθ, τη στιγμή που ο πόλεμος μοιάζει προ των πυλών. Φυσικά, από τα συλλαλητήρια δεν λείπει και όλο το υπόλοιπο τόξο της δεξιάς αλλά και της πατριωτικής αριστεράς που σπεύδει να διεκδικήσει λίγες ψήφους από τους πλέον(τόσοι φόροι και δεν συναντήθηκαν στις πλατείες, αφού αυτά ήταν για χάρη της ανάπτυξης) αγανακτισμένους πολίτες της Ελλάδας τώρα που η εθνικιστική έξαρση είναι της μόδας. Ιστορικά, ο ρόλος του εθνικιστικού παροξυσμού ήταν αυτός ακριβώς – να πείθει ότι τα συμφέροντα των εκμεταλλευόμενων ταυτίζονται με το καλό των αφεντικών, ώστε να γίνουν οι μάζες κρέας στις οβίδες του κράτους για το “κοινό (εθνικό) καλό”.
  Τα εθνικιστικά συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα λειτούργησαν ως ορμητήρια παρέχοντας την απαραίτητη κοινωνική νομιμοποίηση στους φασίστες για να επιτεθούν σε αυτοοργανωμένους χώρους (Ε.Κ.Χ. Σχολείο, θέατρο Εμπρός, κατάληψη Libertatia) αλλά και να τονώσουν το εθνικό αίσθημα, σβήνοντας έτσι τη δίκαιη οργή για το σύστημα και μεταστρέφοντάς τη σε οργή για τον διπλανό. Ευρύτερα, ο φασισμός ως ακραία μορφή αντεπανάστασης, επιχειρεί να μετατρέψει τους πάντες σε πολίτες μίας (εθνοκρατικής) ταυτότητας, επικυρώνοντας την πλήρη κοινωνική ειρήνη με το κράτος και παράλληλα γινόμενος ο ίδιος το κράτος (αναλαμβάνοντας την πολιτική εξουσία) ώστε να στρέψει τα πυρά προς τις γείτονες χώρες και να εδραιώσει την κυριαρχία του. Απαραίτητοι σε αυτή την αποστολή είναι όλοι οι φορείς της κρατικής εξουσίας (παπάδες, στρατηγοί, μπάτσοι με πολιτικά), γι’αυτό και όσοι πάρουν την πολιτική επιλογή να κραυγάσουν για τη Μακεδονία ας είναι έτοιμοι να περπατήσουν χέρι χέρι με τους ναζί, τους προπομπούς του πολέμου και τους δολοφόνους του Γρηγορόπουλου.
  Ως διεθνιστές, οργανικά κομμάτια της κοινωνικής βάσης, δεν τρέφουμε αυταπάτες πως δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους καταπιεσμένους της γης, είτε Μακεδόνες λέγονται αυτοί είτε Μαδαγασκάριοι. Χαιρετίζουμε τις αντιεθνικιστικές συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και την πολιτική απόφαση της Libertatia να πλαισιώσει το εγχείρημα ενός προκεχωρημένου αντιφασιστικού φυλακίου στο κέντρο της πόλης, προτάσσοντας το κοινωνικά δίκαιο κατά τις αρχές τους, έναντι του προσωπικά ωφέλιμου όπως θα ήταν η περιφρούρηση της δομής τους. Σχετικά με τον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia από τους φασίστες, αυτό δεν μας γεμίζει παρά οργή και συνείδηση, αναφορικά με τις σχέσεις κράτους-παρακράτους. Εκεί που δε φτάνει ο καπιταλισμός με τα κανάλια, φτάνουν οι χρυσαυγίτες με μαιάνδρους και πυρσούς.
  Από την διεθνιστική, ταξική, αντιεθνικιστική και αντιφασιστική μας θέση, εναντιωνόμαστε σε όλο αυτό το συνοθύλευμα, θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για το τέλος της εκμετάλλευσης από άνθρωπο σε άνθρωπο,να υπερασπίζουμε τους κοινωνικούς και ταξικούς μας αγώνες από το κράτος και τους φασίστες.

  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΣΜΟ, ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
  αντιφασίστες/-τριες Κοζάνης

  • Διαπιστώνω μεγάλη συγγένεια με τον Καρανίκα.

   Ιδού :

   Με νέους απίστευτους χαρακτηρισμούς, ο στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού ξαναχτύπησε αναφερόμενος σε εκείνους που αντιδρούν στην παράδοση του ονόματος “Μακεδονία”.
   Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Καρανίκας κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «αμόρφωτα ανιστόρητα ρουφιανοφασιστακια».

  • Όταν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μιλάνε με μια φωνή, οι υπηρετούντες τον λαό πρέπει όχι μόνο ν΄ ακούουν αλλά και να υπακούουν. Ωστόσο οργίασε η συστηματική καθύβριση και απαξίωση της λαϊκής έκφρασης γνώμης.
   Στους οργανωτές των συλλαλητηρίων οφείλομε ευγνωμοσύνη για την αφύπνιση.
   Η συμμετοχή στο συλλαλητήριο πυροδοτεί την ανάγκη να βεβαιώσει ο Κοζανίτης την αξιοπρέπεια που του έχουν αφαιρέσει τα κόμματα.

  • ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
   ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ.

   ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΠΝΕΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΑΛΛΟΕΘΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ.
   ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ
   ” ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΚΑΙ “ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”.

   ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.
   ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΝΩ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

   ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ.
   Η ΞΥΛΙΝΗ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ.
   ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
   ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΑΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΓΝΟΗΣΑΤΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΩ.

   ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΖΗΤΑΩ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΨΗΛΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.
   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ!

  • Η ΚΝΕ θυμήθηκε τα γνωστά αλλά ξέχασε τις σφαγές , την πείνα, τις εκτελέσεις αντιφρονουντων , τα γκουλαγκ στη Σιβηρία και όλα τα υπόλοιπα της κάποτε κραταιά Σοβιετικης ένωσης που τόσο θαυμάζουν. Και φυσικά βάφτισε φασιστική την αντίδραση των Ελλήνων για το ξεπούλημα του τόπου τους της Μακεδονίας από άτομα βγαλμένα και ποτισμενσ από την προπαγάνδα της αριστεράς.

  • ο κόσμος από αντίδραση στο ανθελληνικό σας παραλήρημα ψηφίζει χρυσή αυγή.
   Βαφτίζετε έναν δίκαιο αγώνα ως φασιστικό και εθνικιστικό.
   Αλήθεια, για τους σκοπιανούς κατσαπλιάδες τι έχετε να πείτε;
   Θα κάνετε καμία αντισυγκέντρωση για αυτούς ή είστε αποκλειστικά ανθέλληνες;;;

  • Δεν πειράζει που δεν θα συμμετέχετε. Εσειε οι υπάλληλοι του σορος δεν θα λείψετε σε κανένα μας να είστε σίγουροι

  • Έσεις οι Διεθνιστές είστε άθεοι ,απατριδες,μισείτε την ηθική και αγαπάτε μόνο τις ελευθεριοτητες με τα πάθη !
   Δεν πιστεύετε σε ιδανικά παρά μόνο στην καλοπέραση!!

 • Να βγουν μπροστά ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών, οι πολιτιστικοί & αθλητικοί σύλλογοι, οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, η Εκκλησία, οι βουλευτές και να κάνουν μια επιτροπή που να βοηθήσει στην οργάνωση.

 • Οσο πιο πολύ σου κλέβουν την ζωη
  Τόσο σε ταΐζουν με εθνος και φυλη

  Κανένα έθνος δεν μας ενώνει κανένα σύνορο δεν μας χωριζει

  Υπάρχουν μόνο καταπιεστες και καταπιεζομενοι

  • Όλως τυχαίως όλοι οι ταχατά “διεθνιστές” μόνο με την Ελλάδα και τους Έλληνες έχουν πρόβλημα…
   Μην κοπεί και το μεροκάματο!
   Εκτός εάν υπάρχουν χρήσιμοι ηλίθιοι…

 • ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

 • Μαθετε ποιοι το οργανωνουν ποιοι θα μιλησουν και αποφασιστε. Μην δινετε βημα σε καιροσκοπους φασιστςές και μορφωματα που το μονο που θελουν ειναι πολιτικη νομιμοποιηση. Μην ταυτιζεστε με αυτους! Δεν ειστε ιδιοι με του φασιστες! Ψαχτειτε

  • Σκυλιάσατε σκοπιανοτσολιάδες! Βλέπετε τον ήλιο της Βεργίνας και στραβώνεστε αριστερά φασιστάκια και βλέπετε παντού φασίστες!

  • Άσε τις πονηριές Τρολλάκη. Μακεδόνες και Έλληνες είναι το ίδιο. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Αφρούς βγάλατε όλα τα σκοπιανοπαπαγαλάκια με το που είδατε την ανακοίνωση!

 • ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ ΠΟΥ «ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ» ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ; ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ;

 • Όλα τα κόμματα είναι για τα σκουπίδια, η καρέκλα κ το πως θα φάνε τους νοιάζει κατέστρεψαν την Ελλάδα, οι υπογραφές μπήκαν κ δν τους ένοιαξε τι λέει ο λαός οπότε όσο κ να τρώγεστε αναμεταξύ σας είναι χαμένος κόπος.Επρεπε πριν μπουν οι υπογραφές να ξεσηκωθουμε κ να παραληρηση το κράτος. Μακεδονία είναι μια κ είμαστε εμείς.

  • ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

 • Δεν υπάρχουν ομιλητές, ούτε εκπρόσωποι κάποιου. Θα διαδηλώσουμε όλοι μαζί οι Κοζανίτες για τη Μακεδονία, όπως έγιμε στη Θεσσαλονίκη χωρίς ομιλητές. αν θέλετε κάνω μια πρόταση να κληθεί ο Βαμβακας {ιστοριογράφος } που έγραψε για την Μακεδονία Ιλιντεντ και ο Δάσκαλος Παπαδημητρίου αυτούς είχα καλέσει στην συγκέντρωση 7/6 στην πλατεία της Κοζάνης

 • Τι φοβαστε βρε και μιλατε ανωνυμα;; τι χειροτερο εχουν να μας κανουν απο αυτα που μας εκαναν;; τι χειροτερο εχουμε να παθουμε;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι