kozan.gr: O Γιάννης Μπλάντος, με καταγωγή από την Κοζάνη, ανάμεσα στα άτομα που αποδοκίμασαν φραστικά τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Λονδίνο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Ιουνίου 2018
06:44

Φραστική επίθεση από ελάχιστους συγκεντρωμένους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, στη βρετανική πρωτεύουσα, ο Αλέξης Τσίπρας μόλις είχε ολοκληρώσει την συνάντησή του με νέους Ελληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες που ζουν και δουλεύουν στο Λονδίνο.

Φεύγοντας, τέσσερις συγκεντρωμένοι Έλληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «Πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν απάντησε και αρκέστηκε να χαμογελάσει.

Aνάμεσα σε αυτούς και ο 41χρονος Γιάννης Μπλάντος, γέννημα – θρέμμα Κοζανίτης (ο πατέρας του διατηρούσε επί χρόνια περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης), που μετά τις σπουδές του, ζει, με την οικογένεια που δημιούργησε, στο Λονδίνο.

” Για τους παππούδες μου και τον γιο μου. ΠΡΟΔΟΤΗ!!!”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, σχολιάζοντας το συμβάν,

 

 

ενώ λίγο νωρίτερα, σε άλλη ανάρτηση, σημείωνε: “

 

Tέλος, σχολιάζοντας, τους χαρακτηρισμούς περί φασίστα, έγραψε:

 

 

Το βίντεο

 

kozan.gr με πληροφορίες κι από Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στο Λονδίνο: «Προδότη, πούλησες τη Μακεδονία» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr

35 σχόλια

  • “Ακροδεξιός” σίγουρα ε;
    Εν τω μεταξύ η εκδήλωση για τα “καλά της συμφωνίας των Πρεσπών” παραβρέθηκαν 32 άτομα μαζί με τους τεχνικούς της αίθουσας, τους δημοσιογράφους και τους αστυνομικούς των βουλευτών…
    https://www.defence-point.gr/news/den-gemizan-oute-poulman-i-paristameni-stin-ekdilosi-tou-syriza

  • Απευθυνόμενος προς την Κυβέρνηση και το όλο Σύστημα που σιωπά ή την στηρίζει θα ήθελα να πω: Μην παίζετε με τον Λαό. Μην αφήνετε να σπέρνουν ανέμους με η χωρίς γραβάτες. Όταν θα ρθει η ώρα να θερίσουμε τις θύελλες και πάλι θα με θυμηθείτε. Όμως τότε πια θα είναι αργά. Πολύ αργά.

    Αθήνα, 25.6.2018
    Μίκης Θεοδωράκης iefimerida.gr

    • Για ποιόν Μίκη Θεοδωράκη μιλάς, για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ που όταν ήταν ας πούμε στην εξουσία πρόσφερε τα μέγιστα στον Ελληνικό λαό; Τί ακριβώς έκανε για το θέμα της Μακεδονίας τότε, για θύμισε μου!!!!!

      • Γ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ : Ανακοίνωση Άρδην: «Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας από Τσίπρα-Κοτζιά-Καμμένο».
        αποσπασματκά……
        -Στο άρθρο 7, αποκαλύπτεται ότι ήδη η Ελλάδα αποστασιοποιείται από τη χρήση του όρου Μακεδονία. Γιατί δεν χρησιμοποιείται ο όρος ελληνική Μακεδονία; Αν, ήδη πριν την υπογραφή, δεν αναφερόμαστε σε αυτήν, τι θα γίνει αργότερα;
        -Έναντι ασήμαντων δήθεν υποχωρήσεων των Σκοπίων , διατηρούνται τα ουσιώδη (η διατήρηση της «μακεδονικής γλώσσας» και η δυνατότητα να αποκαλούνται διεθνώς «Μακεδόνες», ούτε καν «βορειομακεδόνες»), αναιρώντας ουσιαστικώς το φύλλο συκής του γεωγραφικού προσδιορισμού, διότι εάν είναι «Μακεδόνες» οι πολίτες των Σκοπίων, τότε και η χώρα τους είναι η «Μακεδονία»!
        – Εξάλλου συντηρείται και υποδαυλίζεται εκ νέου ο μακεδονικός αλυτρωτισμός, διότι, εάν οι «Μακεδόνες» είναι οι κάτοικοι της «Βόρειας Μακεδονίας», τότε τους …λείπει η «Νότια Μακεδονία», η οποία και αυτή θα πρέπει να παραχωρηθεί στους «Μακεδόνες»!

  • ο πατριωτης που την εκανε κ μενει πλεον στο απεχθες Λονδινο…

    Ελα εδω κ προπαθησε αφου εισαι τοσο μαγκας!!!

    υποκρισια κ φτηνος δηθεν πατριωτισμος ο συντοπιτης τυπακος…

    • Είπε με περίσσιο θράσος ο ψηφοφόρος δημόσιος υπάλληλος , ο επαγγελματίας κομματικός στρατός όλων των κομμάτων , ο υμνητής της αναξιοκρατίας. Τσου ρε λάκη!!! Καημένε…

    • Κι από εκεί πολιτικοί κάνει ο ξενιτεμένος ελληνισμός, με σχέσει εμάς που είμαστε στο καναπέ μας.
      Υ. Γ ακροδεξιός κι αυτός
      Υ. Γ πολλά ψέματα γι αυτά τα παλικάρια απ τα ελεγχομενα ΜΜΕ.

    • ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΕΔΩ ΒΡΕ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΘΗΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΤΛΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ 250 ΔΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 80 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΑΤΑΚΙΑ!

    • Όποιος δεν είναι μαζί σας είναι εχθρός σας!Ή εμείς ή αυτοί λέει ό Συριζα.Έχετε διχάσει την κοινωνία με τις δήθεν αριστερές απόψεις σας.Βγάλτε και τους Έλληνες του εξωτερικού ακροδεξιούς να ησυχάσετε.Σαν δεν ντρέπεστε!

  • Επιλογή του ελληνικού λαού ηταν για δεύτερη φορα ο πρωθυπουργός την πρώτη σαν αντημνημονιακος ζήτησε την ψήφο και την δεύτερη μνημονιακος και αφου είχε προηγηθεί δημοψήφισμα απλα να τους χαιρόμαστε δεν υπάρχει δικαιολογία οτι δεν γνωρίζαμε.αυτοι είμαστε αυτούς ψηφίσαμε.

    • Σωστά μιλάς.
      Μετά το πρώτο δούλεμα και τα capital controls και το δεύτερο με την διαστρέβλωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, αυτοί που πήγαν να ψηφίσουν – κοντά στο 50%, τον ψήφισαν!
      Τώρα όμως μιλάει το 100% κι αν δεν υποχωρήσει, φοβάμαι πως θα χυθεί αίμα!

      • Δυστυχώς η αλήθεια αυτοί ειναι οπως το αναφερεις.μακαρι ολα να πανε καλά αλλα δυστυχώς πάμε με την δική του θέληση βούληση στα χειρότερα

    • ΥΠΗΡΞΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
      ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
      ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ.
      ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΨΕΜΜΑΤΩΝ.
      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;
      ΤΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ “ΑΓΟΡΩΝ”. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΕΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ. ΉΔΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!

  • Αφού καπαρώσατε τα πάντα τα κομματόσκυλα και ούτε καν αφήνετε περιθώριο σε κάποιον να ασχοληθεί με τον ιδιωτικό τομέα με τους φόρους που έχετε!
    Μιλάς κιόλας;

  • ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
    ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

    • Κάποιοι σύμβουλοι απ το νόμο μας είπαν και έγραψαν σε τοπική διαδικτυακή διεύθυνση ότι διορθώθηκε η ιστορία για το μακεδονικό.
      Αυτοί είναι που παραποιουν την ιστορία μας.

    • ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΔΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!

  • Αν θεωρείτε φασιστα και πατριδοκαπηλο αυτόν που θέλει να έχει μια σημαία της χώρας του στο σπιτι, αυτόν που φωνάζει και αγωνίζεται για την ιστορία του, αυτόν που δεν θέλει να ξεχάσει τη θυσία του παππού του και της γιαγιά του και όλων των προγόνων του, αυτόν που κάνει το σταυρό του και πιστεύει στο Θεό ναι είμαι και είμαι περήφανος. Όπως είμαι περήφανος γιατί δεν είμαι αυτός που η ιστορία θα γράψει ότι παρέδωσε αυτή τη χώρα σε κάθε αναρχικο στοιχείο σε κάθε ξένο και ανηθικο σε κάθε ψεύτικο και αθεο.

  • Η κυρία Μαριαρενα Παλλα που συγχαίρει τον κύριο αυτόν που βρίζει τον πρωθυπουργό της χώρας οφείλει να θυμηθεί ότι επί επάρατης Ν.Δ. όποιος έβριζε ντραγάτη πήγαινε μέσα. Πόσο μάλλον πρωθυπουργό. Τόση πώρωση πια;;;

    • Εσύ ζεις σε άλλο πλανήτη; Ή μήπως είσαι σκοπιανοτσολιάς του Σύριζα; Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην λέει το ίδιο. Για να λέγεσαι πρωθυπουργός πρέπει πρώτα να είσαι δημοκράτης. Ούτε στο Λονδίνο δε μπορεί να κυκλοφορήσει…

    • Που ζεις ? μάλλον στον δικό σου φανταστικό αριστερό κόσμο που όλοι οι δεξιοί είναι εχθροί σου και ο εμφύλιος για σένα στο μυαλό σου συνεχίζετε

  • Α ναι… είναι ο κύριος που σε πρόσφατη ανάρτησή μου στο facebook ειρωνευόταν κι όταν του επεσήμανα πως « οι χαρακτηρισμοί απλώς χωρίς επιχειρήματα δεν έχουν ισχύ» με διέγραψε και με μπλόκαρε! Χα! Χα!! Είναι φαίνεται από αυτούς που βγάζουν σπυράκια όταν ακούν αντίθετες απόψεις… Τέτοιος πολιτικός πολιτισμός!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.