Οδηγίες
-
-
Κόβουμε σε χαρτόνι ορθογώνιο λίγο μικρότερο από την φόρμα.
-
Το τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί ή σιλικόνη και απλώνουμε λιωμένη σοκολάτα (κάνουμε 5 φύλλα).
-
Ξεφορμάρουμε και αφήνομε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσουν.
-
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
-
Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες.
-
Σε φόρμα 30×20 κάνουμε μία στρώση από παγωτό και βάζουμε ένα φύλλο σοκολάτας.
-
Περιμετρικά κάνουμε ροζέτες με παγωτό και απλώνουμε όσο γλυκό βύσσινο μας αρέσει.
-
Σκεπάζουμε με παγωτό και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που το παγωτό να τελειώσει.
-
Προσέχουμε η τελευταία στρώση να είναι παγωτό.
-
Διατηρούμε στην κατάψυξη και προαιρετικά πριν σερβίρουμε διακοσμούμε με σαντιγί και νιφάδες σοκολάτας.
-