Επειδή οι πολιτικοί παράγοντες (Έλληνες και ξένοι) επιμένουν στην προώθηση της υπογραφείσας συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, αγνοώντας επιδεικτικά τις τεκμηριωμένες κριτικές και την κατακραυγή του Ελληνικού Λαού, και επειδή οι Φλωρινιώτες θα υποστούμε από τους πρώτους τις επιπτώσεις μιας συμφωνίας που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα και βάζει σε περιπέτειες την ευρύτερη περιοχή, οι Σύλλογοι του Νομού Φλώρινας (Πολιτιστικοί, Αθλητικοί κλπ) καλούν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ σε ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, την Δευτέρα 2 Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας (“κανόνια”).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ, ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΑ ΔΕΙνΟΥΜΕ σε όσους νομίζουν ότι εκτονωθήκαμε πλέον και περιμένουν να μείνουμε άπραγοι μπροστά στις εξελίξεις, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ μέχρι την ακύρωση της απαράδεκτης συμφωνίας.

Οι πρόγονοί μας με την ακλόνητη αφοσίωσή τους στην Πατρίδα αχρήστεψαν την προπαγάνδα και ακύρωσαν τα σχέδια όσων, επί πολλές δεκαετίες επιβουλεύονταν τη Μακεδονία.

Σήμερα, εμείς οι απόγονοί τους, εμείς οι πραγματικοί Μακεδόνες, δίνουμε το «παρών» στον ίδιο Αγώνα, με συνέχεια και συνέπεια, με κάθε νόμιμο μέσο, βέβαιοι για την τελική δικαίωση.

Τη Δευτέρα, στις 7.00 μμ., η καρδιά της Μακεδονίας η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στη Φλώρινα