Ευχαριστήριο της «Στέγης Παιδιού Κοζάνης ο Άγιος Στυλιανός» προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλον

2 Ιουλίου 2018
11:45
Κανένα σχόλιο

 Η «Στέγη Παιδιού Κοζάνης ο Άγιος Στυλιανός» εκφράζει δημόσια τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλον για την φιλόστοργο προτροπή του προς το εκκλησίασμα την ημέρα των ονομαστηρίων του να ενισχύσουν τη λειτουργία των κατασκηνώσεων στον Πτελεό Μαγνησίας .

Με τον τρόπο αυτόν, σε εποχή συνεχιζόμενης οικονομικής δυσπραγίας για όλους, περισσότερα αγόρια και κορίτσια  από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή μας, με χαμηλό κόστος συμμετοχής ή και δωρεάν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σ’ ένα δεκαήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κολύμπι, αθλοπαιδιές, αυτοσχέδιες δημιουργικές ψυχαγωγίες και προ πάντων λατρευτικές ευκαιρίες.
 Πολλά τα έτη του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, όπως επίσης και όλων των αρωγών στο κατασκηνωτικό έργο της Στέγης, η οποία εν μέσω ποικίλων δυσκολιών συνεχίζει αδιάκοπα για επτά περίπου δεκαετίες να συμβάλει στο ποιμαντικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας για τη νεολαία, με ακλόνητο ζήλο και εθελοντισμό, εις δόξαν του εν Τριάδι Θεού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.