kozan.gr: Ψάχνουν άλλο μέρος για να στήσουν τα «Ξύλινα Σπιτάκια του Επιμελητηρίου», για τη φετινή Αποκριά, μετά την άρνηση του συμβουλίου της εκκλησίας του Αγ. Νικολάου Κοζάνης

31 Ιανουαρίου 2017
09:38

Πονοκέφαλος για τη διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης αποτελεί η άρνηση του συμβουλίου της εκκλησίας του Ιερού Μητροπολιτικού ναού Αγ. Νικολάου Κοζάνης να τοποθετηθούν τα  «Ξύλινα Σπιτάκια του Επιμελητηρίου», που χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο, την περίοδο της Αποκριάς, για την Έκθεση Τοπικών & Παραδοσιακών προϊόντων, σε χώρο δίπλα από το καμπαναριό, ακριβώς πάνω από τον προαύλιο χώρο του ναού. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη,  το συμβούλιο αντιδρά, αφού, κάθε χρόνο, παρατηρούνται ακαθαρσίες στην αυλή του Ι.Μ.Ν., είτε από σκουπίδια που πετούν διάφοροι, είτε από την απρεπέστατη συμπεριφορά κάποιων άλλων, που πηγαίνουν πίσω από τα σπιτάκια και κάνουν την ανάγκη τους ακόμη και μέσα στην αυλή. Η διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης θα προσπαθήσει να πιέσει προς την αναίρεση αυτής της απόφασης, ωστόσο, ήδη άρχισε να αναζητά άλλους χώρους, όπου θα μπορούσε να τοποθετηθούν τα σπιτάκια. Εξετάζεται το ενδεχόμενο της εγκατάστασής τους από την πλευρά της Εθνικής Τράπεζας, ωστόσο και εκεί, λόγω του όγκου που καταλαμβάνουν, δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη θέση. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν αλλάξει κάτι υπάρχει η περίπτωση και να μη στηθούν και καθόλου. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο διήμερο.

kozan.gr

10 σχόλια

  • ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ.ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ,ΝΑ ΜΗ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΗ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ, ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.

  • Το στήσιμο και το ξεστησειμο από τα αναφερόμενα σπιτάκια κόστισαν την περσινή περίοδο στο Ε.Β.Ε. 10.000 ευρώ μαζί και με την διαφημιστική καμπάνια.

  • Γιατί δεν χρησιμποιούν τα μαγαζάκια που υπάρχουν στην πλατεία και έχουν τα παράθυρα προς αυτή;;
    Φυσικά και τα σπιτάκια αυτά είναι για τα πανηγύρια…

  • Φυσικα κ πρεπει να χρησιμοποιηθουν τα της πλατειας. Τοτε γιατι τα εκαναν ; ομως το κυριο θεμα ειναι τι θα γινει με την απρεπη συμπεριφορα καποιων κατι το οποιο δεν δειχνει να απασχολει την ΕΒΕ αλλα το μονο που τη νοιαζει τα σπιτακια! Αν τα εκαναν στα σπιτια τους; ποσο μαλον σε ενα Ι.Ναο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.