kozan.gr: Εργασίες ανακαίνισης στην Αίθουσα Τέχνης του δήμου Κοζάνης. Με την οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας οι αλλαγές στις ταπετσαρίες των καθισμάτων (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Ιουλίου 2018
11:19

Εργασίες ανακαίνισης στην Αίθουσα Τέχνης, πραγματοποιούνται εδώ και λίγες ημέρες. Ειδικότερα, σύμφωνα με σημερινές (4/7) δηλώσεις του πρόεδρου του ΔΗΠΕΘΕ  Κοζάνης, κ. Θέμη Λιάκου, και του Καλλιτεχνικού Συμβούλου κ. Λευτέρη Γιοβανίδη, συνεχίζεται η στεγανοποίηση από την περσινή χρόνια (δεν είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες), καθώς και η αλλαγή στα καθίσματα (ταπετσαρίες). Επίσης, γίνονται αλλαγές στα παρασκήνια, καθώς και μικροαλλαγές στα πατώματα, τη σκεπή και το φουαγιέ. Να σημειωθεί ότι οι αλλαγές των καθισμάτων έγιναν με την οικονομική βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η αίθουσα αναμένεται να είναι έτοιμη στις αρχές του Σεπτέμβρη, έτσι ώστε να φιλοξενήσει στις 22 του ίδιου μήνα, συναυλία.


3 σχόλια

  • Ήθελε ανακαίνιση… Είχε φτάσει στα όριά του… Αυτά να τα βλέπουν οι αρμόδιοι οι δικοί μας εδώ στην Πτολεμαΐδα, που ως γνήσιοι Έλληνες, έριξαν ένα σκασμό λεφτά για την εξωτερική εμφάνιση του μοναδικού θεάτρου, ας το κάνει ο Θεός.. Στο πνευματικό κέντρο και από μέσα είναι… άστα να πάνε…

  • Οργασμός έργων απο τη Δημοτική αρχή, εκλογές έρχονται, πως θα βγούν να ζητάνε ψήφους, μια απο τα ίδια κουτόχορτο στο λαό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.