Εορδαία: Καμία παρέμβαση στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας- Γαλάτειας

6 Ιουλίου 2018
12:01

Την επικινδυνότητα της επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας – Γαλάτειας επισημαίνουν, για πολλοστή φορά, διερχόμενοι οδηγοί αλλά και κάτοικοι των γύρω Τ Κ, λόγω των κακοτεχνιών του οδοστρώματος αλλά και των δενδροστοιχιών και από τα δύο ρεύματα του στενού δρόμου, τα κλαδιά των οποίων περιορίζουν αισθητά την ορατότητα με κίνδυνο για την ασφάλεια των χρηστών. Οι παρεμβάσεις από πλευράς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που αφορούν, στη διαπλάτυνση της οδού, στην τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, αντιολισθητικό τάπητα, δεν έχουν ξεκινήσει, ενώ, και σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Τ Κ Γαλάτειας Νίκο Φωστηρά, η τελευταία ενημέρωση του φέρει τον χρόνο έναρξης των εργασιών, το δίμηνο Ιουλίου- Αυγούστου. Εν τω μεταξύ, η διαδικασία με αφορμή την μήνυση που κατάθεσε ο πατέρας του 26χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Οκτώβριο του 2016 στην εν λόγω οδό, εναντίον των τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΔΜ και κατά παντός υπευθύνου, βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.