kozan.gr: Η προτομή του Νικολάου Δούμπα στο Θωμαίδειο στη Βλάστη Εορδαίας βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση τουλάχιστον δύο μήνες (Φωτογραφία)

6 Ιουλίου 2018
13:24

“Η προτομή του Νικολάου Δούμπα στο Θωμαίδειο στη Βλάστη Εορδαίας βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση τουλάχιστον δύο μήνες. Φαίνεται δεν ενδιαφέρεται κανείς”. Αυτά αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, που διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

4 σχόλια

  • Έλα μωρέ δεν πειράζει. Το θέμα είναι να γίνουν τα δούμπεια και οι γιορτές της γης και να πουλήσουμε καμία μπύρα. Όσο για την προτομή, αφήστε την εκεί, μέχρι να έρθει γερανός της περιφέρειας να την σηκώσει. Έχει πολλή δουλειά. Μη σας πιαστεί καμία μέση.

  • Το θέμα είναι σίγουρα σοβαρό, όμως με το να το αναφέρετε εδώ δεν λύνεται!
    Έχει ενημερωθεί η Δημοτική Αρχή;
    1. Αν όχι, κακώς από την πλευρά σας, εφόσον το διαπιστώσατε και δεν ενημερώσατε εγκαίρως. Δεν είναι στην καθημερινότητα του Δημάρχου να περνά από το σημείο, απ’ όσο γνωρίζω!
    2. Αν ναι, πότε, από ποιον και γιατί δεν έχει κάνει κινήσεις αποκατάστασης του προβλήματος;
    Αν ισχύει το 2ο, ναι, τότε μπορούμε να κατηγορήσουμε τη Δημοτική Αρχή. Μέχρι τότε όμως υπεύθυνοι είμαστε μόνο εμείς!

  • Καλά τα σχόλια σας ως προς την δημοτική αρχή αλλά νομίζω ότι ο πρόεδρος του χωριού γι’αυτό εκλέγεται για της ανάγκες του χωριού και την μεταφορά προβλημάτων στον υπεύθυνο αντιδήμαρχο εάν δεν μπορεί ο ίδιος να λύσει το πρόβλημα αν δεν κάνω λάθος και όχι για άλλους λόγους!! Κρίμα γι’αυτό το όμορφο χωριό που θα έπρεπε να είναι πρότυπο για την περιοχή !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.