Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr για σπασμένα κλαδιά στις εργατικές κατοικίες Αγίου Αθανασίου στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

6 Ιουλίου 2018
16:54

Tα κλαδιά στο σημείο που είναι αδιέξοδο στις εργατικές κατοικίες Αγίου Αθανασίου, είναι σπασμένα από τον Φεβρουάριο όταν είχε χιονίσει. Έπειτα από επανειλημμένες προσπάθειες στο τμήμα πρασίνου του Δήμου, καθώς και στο τμήμα εξυπηρέτησης πολιτών η κατάσταση παραμένει ίδια. Να σημειωθεί ότι στο χώρο αυτό παίζουν μικρά παιδιά και πολλοί συνάνθρωποι μας περνάνε συνέχεια από το σημείο. Ελπίζω οι υπεύθυνοι να κινητοποιηθούν άμεσα.

 

8 σχόλια

  • καντε ρε καμια δουλεια επιτελους απο μονοι σας και μην τα περιμενετε ολα απο τις αρχές..σιγουρα ειναι δικη τους δουλειά αλλα αν σε ενοχλουν τοσο πολύ πια, μπορείς με αλλους 2-3 γειτονές σου να τα μαζέψετε και εσεις..

    • φαντάζομαι στη γειτονιά σου δεν περνάει ο δήμος γιατί τα κάνεις όλα εσύ, μαζεύεις τα σκουπίδια, κόβεις τα χορτα κλπ κλπ..

  • Η συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει ζούγκλα από άναρχη βλάστηση κι από ανεύθυνους ιδιοκτήτες οικοπέδων που δεν τους ενδιαφέρει αν τα εγκαταλελειμμένα οικόπεδα τους είναι πηγή μόλυνσης.σκαλια στις εργατικές και τοιχεια χαλασμένα,σίδερα που φαίνονται από φθαρμένα τσιμέντα,τρύπες στο τσιμέντο των εργατικών στην πίσω πλευρά του δρόμου,ανύπαρκτος φωτισμός,σκυλιά βολταρουν σε αγέλες.μην απαντάμε σε σχόλια που δείχνουν ένα πρόβλημα σε μια περιοχή με άσχετα και ειρωνικά λόγια.

    • Τα ιδια με τα παρατημενα οικοπεδα σ ολη την πολη. Οφειλουν οι ιδιοκτητες να τα φροντιζουν. Στην αρχη του δρομου του ΞΕΝΙΑ υπαρχει κατι αναλογο. Χαβουζα καταντησε και ειναι πρωτο σε εισοδο πολης. Οφειλουν να το καθαρισουν. Βρωμαει αμμωνια οταν περνας . Τουαλετα καταντησε. Φιδια θα γεμισουμε. Ας φερουν ενα γκρειντερ να το καθαρισουν. Μονο λογια οι ιδιοκτητες και καθωσπρεπισμους και φιλοσοφιες. Κουλτουρα κατα τα αλλα …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.