kozan.gr: Βόιο: Χειριστής γεωργικού μηχανήματος χτύπησε κολόνα φωτισμού, η οποία στη συνέχεια έπεσε στα καλώδια του κεντρικού δικτύου ηλεκτροδότησης, προκαλώντας διακοπή ρεύματος (Φωτογραφίες)

7 Ιουλίου 2018
08:35

Χθες Παρασκευή (7/7), γύρω στις 09:30 το πρωί, σε περιοχή μετά τη Μπάρα Σιάτιστας, προς Γρεβενά, χειριστής γεωργικού μηχανήματος (κομπίνα), κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, χτύπησε κολόνα φωτισμού η οποία στη συνέχεια έπεσε πάνω στο κεντρικό δίκτυο που ηλεκτροδοτεί σημαντικό αριθμό καταναλωτών, όπως Βιομηχανία ALPHA, Βατερό, Καλαμιά, Σιάτιστα, καθώς και γύρω χωριά, με αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή ρεύματος, για περίπου μία (1) ώρα, δηλαδή χρόνος αποκατάστασης του προβλήματος αρκετά μεγαλύτερος από εκείνον που θα απαιτούνταν, αν  ο συγκεκριμένος χειριστής είχε φροντίσει να ειδοποιήσει τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ κι όχι να αποχωρήσει από το σημείο, σα να μη συνέβη τίποτα, όπως αναφέρει ο κ. Δημήτριος Λιάνας Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχής Κοζάνης. Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

 

Ένα σχόλιο

  • άραγες θα μάθουμε ποτέ ποιός χειριστής κομπίνας έριξε τον στύλο κάτω…? θα φερθεί υπεύθυνα ο χειριστής (ή κάποιος άλλος) ή θα αποδείξουμε ότι αξίζουμε την κατάντια μας…???

    τζάμπα μάγκες γεμίσαμε με τα λεφτά των άλλων…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.