Δρόμος Ρυμνίου – Τριγωνικού: Το πρόβλημα του οδοστρώματος δεν αποκαθίσταται, η οδοσήμανση δίνει το στίγμα της πλήρους εγκατάλειψης…

8 Ιουλίου 2018
04:44

Το πρόβλημα της διάβρωσης-κατακρήμνισης πλαϊνού τμήματος του οδοστρώματος σε 2 σημεία στο 3ο χλμ του δρόμου Ρυμνίου-Τριγωνικού (& προς Καμβούνια), το είχαμε επισημάνει εδώ και τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια.

Στα τέλη Οκτωβρίου 2016(!) έγινε επαρκής σήμανση στο σημείο αυτού του δρόμου με την τοποθέτηση πινακίδων και κώνων οδοσήμανσης, που βέβαια είχαν επιφέρει τη στένωση του δρόμου.

Υποθέταμε προσωρινά, μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος του οδοστρώματος. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτε στην κατεύθυνση αυτή.

Αντί αυτού έχουμε τη σημερινή εικόνα πλήρους εγκατάλειψης ως προς τη σήμανση, με τους περισσότερους κώνους να μην υπάρχουν στη θέση τους (υπάρχουν 4 από τους 13 που είχαν τοποθετηθεί και αυτοί είναι σε κακή κατάσταση -στην ουσία σε αχρηστία αφού το αντανακλαστικό επίστρωμα έχει καταστραφεί-) και η πινακίδα της ανόδου να είναι στραπατσαρισμένη!

drrymn718 1

drrymn718 2drrymn718 3

Ασφαλώς και το πρώτο ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι η αποκατάσταση της σήμανσης στο τμήμα αυτό, αλλά το βασικό παραμένει η αποκατάσταση του οδοστρώματος.

ΓΜ/mikrovalto.gr

Η κατάσταση της οδοσήμανσης στις 6.11.2016…

drrytr16118 1_87

2 σχόλια

  • Δακής-Σόκουτης, Καρυπίδης-Πλακεντάς κι ο παντοτινός Κεχαγιάς, όλοι διακρίθηκαν για την αναποτελεσματικότητά τους. Στα λόγια όλοι καλοί, στα έργα το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτογραφίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.