Κοζάνη: Το μονοθέσιο αγωνιστικό «Daedalus Evo» του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε Ιταλία και Τσεχία

9 Ιουλίου 2018
15:34
Κανένα σχόλιο

Αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι Δευτέρα 9-7-2018), για την Ιταλία η ομάδα TEIWM Racing του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  στην Κοζάνη,η οποία θα συμμετέχει στην Πανεπιστημιάδα στην Ιταλία,  ενώ  για πρώτη φορά θα πάρει μέρος  σε αγώνες  formula που θα γίνουν   αμέσως μετά στην Τσεχία. Οι φοιτητές του ΤΕΙ από όλα τα τμήματα, κατασκεύασαν το δεύτερο μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο  μέσα  ένα χρόνο και δηλώνουν  αισιόδοξοι για μια  καλή θέση, στην παγκόσμια κατάταξη.  Η TEIWM Racing σχεδίασε την ανανεωμένη έκδοση του με όνομα «Daedalus Evo», με σκοπό την συμμετοχή της στο Formula SAE Italy, από 11 έως 15 Ιουλίου, ενώ για πρώτη φορά, θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό Formula Student Czech Republic, που πραγματοποιείται στο Autodrom Most της Βόρειας Τσεχίας, από 31 Ιουλίου με 4 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΤΕΙ από την Κοζάνη θα βρεθεί δίπλα σε μεγάλα Πανεπιστήμια  όπως της Στουτγάρδης, του Βερολίνου, της Ρώμης , του Μεξικού που θα συμμετέχουν  στην διοργάνωση και θα συναγωνιστούν μεγάλες κατασκευάστριες εταιρίες μεταξύ αυτών   Ferrari και  Maserati.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.