kozan.gr: Όταν η αυτοσχέδια έκφραση αποτυπώνεται στους τοίχους της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

11 Ιουλίου 2018
07:38

Όπως σε άλλες πόλεις, έτσι και στην Κοζάνη, τα συνθήματα αντιεξουσιαστικού, αντιφασιστικού, αντικαπιταλιστικού, οπαδικού, ακόμη και χυδαίου περιεχομένου, στους τοίχους διαφόρων κτηρίων και γενικότερα κτισμάτων, αποτελούν την πλειοψηφία των μηνυμάτων, που επιλέγουν κάποιοι για να αποτυπώσουν τις “ανησυχίες” τους. Η επιλογή του τοίχου, κάποιες φορές είναι στοχευμένη, άλλες πάλι, τυχαία,  επειδή απλά βρέθηκε μπροστά τους. Κάποια πολύ παλιά, αλλά περισσότερα “φρέσκα”, τα μηνύματα αυτά συνθέτουν ένα ασυνήθιστο  “καμβά” αυτοσχέδιας έκφρασης. Ανάμεσα, δίπλα ή λίγο πιο πέρα …και πολλά γκράφιτι, κάποια πραγματικά έργα τέχνης, άλλα, περισσότερο, άτεχνες δημιουργίες. Μερικά, από τα προαναφερόμενα, από διάφορα σημεία της Κοζάνης, συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε:

 

 

 

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.