Δήμος Κοζάνης: Πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης, από 6-10 Φεβρουαρίου 2017

31 Ιανουαρίου 2017
15:33
Κανένα σχόλιο

O Δήμος Κοζάνης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων, θα υλοποιήσει από 6-10 Φεβρουαρίου 2017, πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης για την προώθηση της Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) των ανακυκλώσιμων υλικών και των βιοαποβλήτων. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

  • Περιβαλλοντικές παρουσιάσεις, ενημέρωση σε περίπου 3.000 μαθητές και εκπαιδευτικούς, σε περισσότερες από 25 σχολικές μονάδες του Δήμου.

  • Διανομή ενημερωτικού υλικού.

  • Τηλεοπτικό μήνυμα για την προβολή της Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) των ανακυκλώσιμων υλικών και των οργανικών αποβλήτων.

  • Διαδικτυακό παιχνίδι για την ευαισθητοποίηση και ενεργή συμμετοχή στην ΔσΠ.

  • Κεντρική ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στις 10 Φεβρουαρίου (19:00) στο Κοβεντάρειο.

Στόχος των δράσεων είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την Ανακύκλωση – Κομποστοποίηση με Διαλογή στην Πηγή λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα κοινωνικοοικονομικά τοπικά χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας ρόλο και λόγο στην τοπική κοινωνία, προωθώντας, μέσω της συμμετοχής των ενεργών πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος και την δημιουργία θέσεων εργασίας, χωρίς πρόσθετα οικονομικά βάρη για τον πολίτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.