Το ρεπορτάζ του ΑΠΕ – ΜΠΕ για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με το διαιτητή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Κοζάνης

16 Ιουλίου 2018
11:37

Απρόσμενη εξέλιξη είχε ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες των δικηγορικών συλλόγων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Κοζάνης, στο πλαίσιο του τελικού του 34ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων. Το σφύριγμα πέναλτι στο ογδοηκοστό πέμπτο λεπτό, σε βάρος της ομάδας του «Σόλωνα» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας «’Αρμα» του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, έγινε αφορμή για προπηλακισμό του Κοζανίτη διαιτητή της διοργάνωσης μετά το τέλος του αγώνα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της ‘Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κοζάνης, Θόδωρο Τσιμεντερίδη, «δυο παίκτες από τους δικηγόρους των Αθηνών, μαζί με φιλάθλους που εισήλθαν από την κερκίδα, προπηλάκισαν τον διαιτητή της διοργάνωσης».

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ ο διαιτητής μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου Κοζάνης. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, ο διαιτητής έφερε αμυχές και μώλωπες στα χέρια, ενώ δήλωσε στους γιατρούς ότι έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση. Έγινε ο απαραίτητος κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος, ακτινογραφίες και εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν να παραμείνει για ένα 24ωρο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας για προληπτικούς λόγους. Ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία και μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν αποχώρησε από το νοσοκομείο.

16/07/2018 10:45 ΑΠΕ-ΜΠΕ

του Σπ. Κουταβά Κοζάνη, Ελλάδα

Πηγή: Δικηγόροι προπηλάκισαν διαιτητή για πέναλτι που έδωσε σε αγώνα Δικηγορικών Συλλόγων https://hellasjournal.com/2018/07/dikigoroi-propilakisan-diaititi-gia-penalti-poy-edose-se-agona-dikigorikon-syllogon/

6 σχόλια

  • Αναρωτιέμαι αυτοί οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ θα είχαν την ίδια συμπεριφορά μέσα στην αίθουσα δικαστηρίου αν η απόφαση του προέδρου ήταν άδικη πάντα κατά την άποψή τους στην υπόθεση ενός πελάτη τους! Κρίμα!!

  • Αν ηταν η δεν ηταν πεναλτι δεν το ξερουμε αλλα ΝΤΡΟΠΗ απο παιχτες που ειναι και δικηγοροι ενας αγωνας ειναι και τιποτα παραπανω….το ποδοσφαιρο ενωνει ΚΥΡΙΟΙ…..

  • Αθηνεζοι σας χάλασε η αδικία ε???
    Όταν μπαίνει μέσα ο ιβαν είναι τραμπουκισμους ε????
    Όταν δερνετε διαιτητες είναι αδικια???
    Έτσι να σας πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα για να μη μας το παιζετε πολιτισμενοι και ευνοουμενοι συγχρονως.
    Αντε γεια.
    Διαιτητη αν δεν κινηθείς δικαστικα ενάντια στους δικηγόρους, σου μένουν μόνο οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστες του νομού να δείξεις τη μαγκιά σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.