kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης: «Εγώ μετά από 4 σχεδόν χρόνια είμαι πάρα πολύ περήφανος για τα όσα έχουμε κάνει στην οικονομική υπηρεσία και κυρίως στην οικονομική μας λειτουργία- Ερώτηση του Κοzan. gr για τυχόν οικονομικές ατασθαλίες από προηγούμενες Δημοτικές αρχές: «Δεν μιλάμε για οικονομικές ατασθαλίες. Σήμερα είπαμε να σας πούμε τι κάναμε εμείς. Το τι έχει γίνει στο παρελθόν, δεν είναι της παρούσης» (Βίντεο)

16 Ιουλίου 2018
15:07

«Εγώ μετά από 4 σχεδόν χρόνια είμαι πάρα πολύ περήφανος όχι για το ISO, αλλά για τα όσα έχουμε κάνει στην οικονομική υπηρεσία και κυρίως στην οικονομική μας λειτουργία. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές για να αντιληφθούμε, να κατανοήσουμε τα προβλήματα, και να τα διαχειριστούμε», είπε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης, στη σημερινή συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κοζάνης και είχε ως θέμα την πιστοποίηση ISO που έχουν πλέον οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης. Σε ερώτηση του Kozan.gr για τον εάν υπήρξαν οικονομικές ατασθαλίες από προηγούμενες Δημοτικές αρχές τόνισε: «Δεν μιλάμε για οικονομικές ατασθαλίες. Σήμερα είπαμε να σας πούμε τι κάναμε εμείς. Το τι έχει γίνει στο παρελθόν δεν είναι της παρούσης».

11 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.