Με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη, εντάσσονται έργα προϋπολογισμού 15,286 εκ. ευρώ στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας

16 Ιουλίου 2018
17:54

Η διαφύλαξη και η προστασία του περιβάλλοντος είναι ο στόχος της ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, τεσσάρων έργων συνολικού προϋπολογισμού 15.285.998,50 ευρώ.

Συγκεκριμένα, με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη εντάσσονται τα έργα:

  1. «Εξωτερικό Δίκτυο και Αντλιοστάσια Αποχέτευσης Ακαθάρτων Χαραυγής και πόλη Κοζάνης», προϋπολογισμού 1.620.192,08 ευρώ.

  2. «Εσωτερικό και Εξωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Τ.Κ. Δρεπάνου του Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 4.140.039,16 ευρώ.

  3. «Αποχέτευση Ακαθάρτων Υδάτων Οικισμού Νεστορίου», προϋπολογισμού 1.522.321,59 ευρώ και

  4. «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων οικισμών Καρυοχωρίου, Προαστίου και Ασβεστόπετρας και εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς λυμάτων οικισμών Καρυοχωρίου, Αγίου Χριστοφόρου, Προαστίου, Ασβεστόπετρας και περιοχής κόμβου ΑΕΒΑΛ στην Ε.Ε.Λ. Πτολεμαΐδας», προϋπολογισμού 8.157.302,58 ευρώ.

Αντικείμενο των έργων είναι οι παρεμβάσεις στα εσωτερικά και εξωτερικά δίκτυα αποχέτευσης των οικισμών για την προστασία ευαίσθητων αποδεκτών, και φορείς υλοποίησής τους είναι αντίστοιχα η ΔΕΥΑ Κοζάνης, ο Δήμος Νεστορίου και η ΔΕΥΑ Εορδαίας.

4 σχόλια

  • Σταματημό δεν έχει ο ντοντος. Από το χαραμα ως αργά το βράδυ υπογράφει. Θα πιαστεί το καλό το χέρι τόσες υπογραφές. Έργα, έργα, έργα. Οργασμός έργων .

  • Υπογραφές ,υπογραφές. Μόνο εκεινη την μείωση στο ρεύμα φαίνεται ξέχασες να υπογράψεις . Ξέρεις εκείνη την μειωση του 30% που βγήκες μαζί με τον συντροφο υπουργό και ανακοινωσες . Εκτός και εάν εννοούσες ότι θα ισχύει μόνο για τα φιλαράκια σου από την άλλη πλευρά των συνόρων ξέρεις εκείνους που όταν ο αρχηγός σου τους πούλησε την Μακεδονία εσύ χειροκροτουσες στις πρεσπες την ιδισ στιγμη πουό τα μάτ χτυπούσαν τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας Στο πιδοδερι.

      • Όντος έχουμε 18. Όμως μην βιάζεσαι περίμενε το 19 και τις εκλογές. Τότε να δεις τι έχει να τάξει μπας και πάρει ψήφο. Και μαζί με τον alexis θα τάζει και ο Καρυπιδης πάλι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.