ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας :Νέος Κύκλος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ, “ Συστήματα CAD/CAM και Σχεδιασμός Προϊόντων”

17 Ιουλίου 2018
13:57
Κανένα σχόλιο

Τo Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4485/2017, το  εγκεκριμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ):

Συστήματα CAD/CAM και Σχεδιασμός Προϊόντων με δύο (2) ειδικεύσεις:

α) Συστήματα CAD/CAM και

β) Σχεδιασμός προϊόντων

Master of Science (MSc) in CAD/CAM Systems and Product Design

a) Computer Aided Design and Manufacturing systems

b) Product design

Οι τίτλοι Σπουδών που απονέμεται από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας είναι:

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε. – M.Sc.) στα «Συστήματα CAD/CAM και Σχεδιασμός Προϊόντων» με εξειδίκευση στα Συστήματα CAD/CAM.

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε. – M.Sc.) στα «Συστήματα CAD/CAM και Σχεδιασμός Προϊόντων» με εξειδίκευση στο Σχεδιασμό Προϊόντων.

Τα δικαιολογητικά υποψηφιότητας γίνονται δεκτά, μέχρι 31-08-2018 καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στη γραμματεία του ΠΜΣ του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού.

Περισσότερες πληροφορίες, η αναλυτική προκήρυξη αλλά και άλλα στοιχεία για το ΠΜΣ στην ιστοσελίδα του προγράμματος mscpds.teiwm.gr.

Πληροφορίες:

Δρ Κωνσταντίνος Κακούλης, Δντης ΜΠΣ, kkakoulis@teiwm.gr, τηλ. 2461 0 68293

Αναστασία Ελισαίου, Γραμματεία ΜΠΣ, mscpds@teiwm.gr, τηλ. 2461 0 68239

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.