Πτολεμαΐδα: Δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός λειτουργίας στη Λαϊκή Αγορά

18 Ιουλίου 2018
09:57

Φαινόμενα ασυδοσίας, παραβιάσεις, υπενοικιάσεις  χώρων, στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας, καταγγέλλει, ο Πρόεδρος του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Βιομηχανικών προϊόντων Νομού Κοζάνης Γιώργος Γερασιμόπουλος, αποδίδοντας τις ευθύνες στην Δημοτική Αρχή Εορδαίας η οποία κωφεύει στις εκκλήσεις του για τη διενέργεια ελέγχου νομιμότητας. Υποστηρίζει, ότι η Δημοτική Αστυνομία αδυνατεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της  εξ αιτίας της μη  θέσπισης κανονισμού λειτουργίας της Λαϊκής  Αγοράς, «αν και πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κανονισμός είναι έτοιμος αλλά δεν εφαρμόζεται». Η εικόνα και στους γύρω δρόμους, κάθε Τετάρτη, είναι ανεξέλεγκτη, λόγω της παράνομης στάθμευσης οχημάτων εντός του οδοστρώματος, χωρίς οι διαμαρτυρίες καταναλωτών και καταστηματαρχών, να εισακούγονται

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Ένα σχόλιο

  • Να παραπονιέστε μόνο ξέρετε!! Να αδειάσει ο πεζόδρομος της Εθνικής Αντίστασης τώρα! Και εμείς που έχουμε μαγαζιά εκεί πληρώνουμε ενοίκια, φόρους και δημοτικά τέλη. Γιατί; Για να μην μπορεί να μπει πελάτης στα μαγαζιά μας; Ήταν υπόσχεση του δημάρχου. Ευτυχώς πλησιάζουν εκλογές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.