kozan.gr: Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων της Παλαιάς Πτέρυγας και των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Κοζάνης

18 Ιουλίου 2018
10:51
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, την υλοποίηση παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων της Παλαιάς Πτέρυγας και των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Κοζάνης, προ-εκτιμώμενου κόστους 893.452,15€ και την υποβολή πρότασης χρηματοδότησής τους στο Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020, προωθεί η διοίκηση του νοσοκομείου.   Συγκεκριμένα η πρόταση που θα κατατεθεί, θα ενταχθεί και θα χρηματοδοτηθεί  στο πλαίσιο του άξονα προτεραιότητας “Υποστήριξη της μετάβασης προς μία οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλους τους τομείς», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).  Ο τελικός προϋπολογισμός των επεμβάσεων θα προκύψει κατόπιν ολοκλήρωσης των απαραίτητων μελετών για την υποβολή της πρότασης. Τέλος, πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου, η 3ηΥΠΕ εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη για την υλοποίηση των συγκεκριμένων παρεμβάσεων.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.