ΓΕΝ.Ο.Π/Δ.Ε.Η – Κ.Η.Ε: «Αξιοποιούμε κάθε μέσο για να ακυρώσουμε το νόμο»

19 Ιουλίου 2018
20:35

Η οργάνωση του αγώνα και των κινητοποιήσεων αλλά και οι επόμενες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ομοσπονδία μαζί με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας, Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων) συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που συνεδρίασε σήμερα.

Ειδικότερα εξετάστηκαν οι επόμενες κινήσεις και οι νομικές ενέργειες εναντίον της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων αλλά και η στενότερη συνεργασία με τους φορείς των τοπικών κοινωνιών σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα προκειμένου «αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και δυνατότητα να ακυρώσουμε το νόμο στην πράξη».

Ακόμη, το σώμα ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την κατάρτιση του τελικού σχεδίου της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα καλύπτει τους εργαζομένους στο ΔΕΔΔΗΕ, η υπογραφή της οποίας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (24/7/2018).

Νωρίτερα σήμερα το πρωί στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου έγιναν ανακοινώσεις για τις νομικές ενέργειες που ξεκινά η Ομοσπονδία , σε άμεση συνεργασία με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.