Ξεκινούν από σήμερα Παρασκευή οι τριήμερες εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Κοινότητας Νέων Αναρράχης

20 Ιουλίου 2018
07:58
Κανένα σχόλιο

Έφτασε και φέτος λοιπόν η ώρα..

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Κοινότητα Νέων Αναρράχης σας προσκαλεί στο 3ημερο ξεφάντωμα που θα διοργανωθεί στην κεντρική πλατεία του χωριού μας, από την Παρασκευή 20 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 22 Ιουλίου. Το 3ημερο θα περιλαμβάνει ένα μουσικοχορευτικό σχήμα που θα έχει ως εξής:

• Την Παρασκευή υποδεχόμαστε την Μπάντα της Φλώρινας τον αδελφών Βαλκανη.

• Το Σάββατο θα πιούμε και θα διασκεδάσουμε στο πλαίσιο μιας λαϊκορεμπέτικης βραδιάς με τον Γιάννη Περπερίδη και την παρέα του.

• Τέλος, την Κυριακή θα διασκεδάσουμε με το άκουσμα της ποντιακής λύρας και την συντροφιά των Χωλόπουλο και Σιαμλίδη.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.