Έκκληση του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για φαρμακευτική βοήθεια για τη στήριξη των θυμάτων που επλήγησαν από τις φωτιές στις περιοχές της Αθήνας

24 Ιουλίου 2018
14:20
Κανένα σχόλιο

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού απευθύνει έκκληση προς τους φαρμακοποιούς αλλά και τους πολίτες του Δήμου να παράσχουν φαρμακευτική βοήθεια για τη στήριξη των θυμάτων που επλήγησαν από τις φωτιές στις περιοχές της Αθήνας. Τα φαρμακευτικά προϊόντα θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Κοινότητας και θα αποσταλούν ταχυδρομικώς στην Αθήνα. Ενδεικτική των αναγκών είναι η παρακάτω λίστα:

Είδη περιποίησης πληγών και Εγκαυμάτων:
– Βαζελινούχες γάζες fucidin
– Αποστειρωμένες γάζες μεσαίο μέγεθος
– Αποστειρωμένες γάζες μεγάλο μέγεθος
– Φιάλες ορού ringers
– Φιάλες ορού dextrose
– Παλμικά οξύμετρα
– Ηλεκτρονικά πιεσόμετρα
– Τζελ εγκαύματος τύπου flagyl/ flogocalm
Pulvo spray
– Γάντια νιτριλίου (μιας χρήσεως)
– Αλουμινοκουβέρτες
– Μάσκες μιας χρήσης v2
– Αυτοκόλλητα ράμματα
– Ήπιο αντισηπτικό τύπου hibitane
– Μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ
– Παυσίπονα
– Λαβίδες
– Ποδιές μίας χρήσεως

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Κοινότητας, που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24643 – 50115

Ωράριο Λειτουργίας: 08:00 – 16:00

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίας 1 (εντός του Δημαρχείου), Σέρβια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.