Σωματείο «ΕΝΩΣΗ»: Για ακόμη μία φορά η ΔΕΗ δείχνει τον κοινωνικό της χαρακτήρα

25 Ιουλίου 2018
19:20
Κανένα σχόλιο

Τραγικός είναι ο απολογισμός των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.

Συνάνθρωποι μας έχουν χάσει την ζωή τους, πολλοί είναι τραυματίες, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός αγνοούμενοι.

Επίσης δεν είναι λίγοι οι συνάνθρωποί μας που έχουν χάσει τις περιουσίες τους.

Πάνω από 1.000 κατοικίες έχουν καεί ολοσχερώς.

Σε αυτή την Εθνική τραγωδία κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος και αδιάφορος.

Όλοι μας θα πρέπει να συμβάλλουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Η ΔΕΗ, παρόλο που βρίσκετε στην πιο δύσκολη κατάσταση από την ίδρυση της, από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και από αυτό που συμβαίνει σήμερα, με το ΞΕ-πούλημα του 40% στους ιδιώτες ΨΕΥΤΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ως ελάχιστο δείγμα έμπρακτης υποστήριξης στους συμπολίτες των περιοχών που επλήγησαν από τη φωτιά, αποφάσισε τη διαγραφή των οφειλών για την ηλεκτρική ενέργεια, η οποία έχει καταναλωθεί από 01/01/2018 ως σήμερα, για τις κατοικίες και τα καταστήματα που έχουν καταστραφεί, καθώς και για τις οικίες των οικογενειών των θυμάτων της χθεσινής τραγωδίας.

Επίσης για παλαιότερες οφειλές θα υπάρξουν πολύ γενναίες ρυθμίσεις.

Με αυτή της την απόφαση, η διοίκηση της ΔΕΗ για ακόμη μία φορά δείχνει το Κοινωνικό πρόσωπο που έχει η επιχείρηση, που χτίστηκε από το Αίμα και τον Ιδρώτα του Ελληνικού λαού.

Αυτή την Επιχείρηση που πάντα λειτουργούσε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, που σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις, ήταν και είναι ΠΑΡΩΝ, αυτή την επιχείρηση προσπαθούν να διαλύσουν και να την ΞΕ-πουλήσουν έναντι πινακίου φακής στα ντόπια και ξένα συμφέροντα!!!

Ως Εργαζόμενοι και ως Σωματείο «ΕΝΩΣΗ», δεν θα κουραστούμε να το φωνάζουμε συνέχεια ότι, Το Ρεύμα και Νερό είναι Αγαθό και ΟΧΙ Εμπόρευμα.

Βέβαια, δεν περιμένουμε από αυτούς που θέλουν κοψοχρονιά να πάρουν το ενεργειακό φιλέτο, να πράξουν αυτό που η ΔΕΗ εξήγγειλε.

Γιαυτό, για άλλη μία φορά λέμε στους υποψήφιους ψευτοεπενδυτές ότι, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στην Μελίτη και τη Μεγαλόπολη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.