kozan.gr: Η αυλή της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης μετατράπηκε σε χώρο εκδήλωσης για έναστρες μουσικές αφηγήσεις (Βίντεο & Φωτογραφίες)

31 Ιουλίου 2018
23:25

Εκδήλωση στην αυλή της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 31 Ιουλίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων: «Εν νυκτί…», με θεματική τις ιστορίες της νύκτας. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας της Δ/νσης Αρχ/κών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠΠΟΑ, και η ΕΦΑ Κοζάνης με στόχο μεταξύ άλλων την εναλλακτική προσέγγιση των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον κ. Βασίλη Καραγιάννη με τίτλο: «Διαβάτη ρίξε μια αναστοχαστική ματιά και στη συνέχεια προσπέρνα».

 

          
         
      </>   

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.