Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας: “Ποτέ δεν αναρτούμε φωτογραφίες των παιδιών μας στα #SOCIAL_MEDIA, όσο μεγάλος και να είναι ο ενθουσιασμός μας”

17 Αυγούστου 2018
19:19

Ποτέ δεν αναρτούμε φωτογραφίες των παιδιών μας στα #SOCIAL_MEDIA, όσο μεγάλος και να είναι ο ενθουσιασμός μας, παραπλανημένοι πάντα από τις ωραίες και ξέγνοιαστες οικογενειακές μας στιγμές. Γιατί πολύ απλά ……δεν ξέρουμε σε ποιόν θα καταλήξουν! #cyderkid_gadpdmakedonias

8 σχόλια

  • Αυτά να τα λαμβάνουν υπόψιν τους και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες που κάθε λιγο και λιγάκι αναρτούν φώτο από εκδηλώσεις χωρίς καμία διάκριση.

    Δεν γίνεται πιο αξιόλογη μια ιστοσελίδα ανάλογα με τον αριθμό των φώτο και των βίντεο που ανεβάζει από τις εκδηλώσεις. 2-3 φωτο (χωρίς παιδιά) είναι αρκετές.

    Χωρια που οι “φωτορεπόρτερ” είναι πολύ ενοχλητικοί όταν εκεί που κάθεσαι αμέριμνος έρχονται και σου σκάνε το φλας (από το κινητό) στη μούρη…

  • Πραγματι οι “φωτορεπορτερ” ειναι απαραδεκτοι. Λες και το θεμα της εκδηλωσης ειναι το ποιοι πηγαν και με ποιον και τι φορουσαν. Απειρες φορες μας φεραν σε δυσκολη θεση.

  • ….Κι όμως οι καρεκλαδες καμαρώνουν όταν οι ενοχλητικοί φωτορεπόρτερ τους βγάζουν φωτογραφίες.Καποιοι μάλιστα το ζητούν οι ίδιοι οι καρεκλαδες.!!!!!

  • Αν θελει να τραβήξει φωτο ο οποιοσδηποτε σε κάποια γιορτη,πρέπει να ρωτησει πρωτα.
    Τα άλλα είναι για πονηρους.
    Το σημαντικό στο άρθρο είναι για τα παιδακια και τα βρεφη που γονείς και μη γκαμπαρντιζουν με τα μωρά δημοσιως.
    Γνωρίζουμε δυστυχώς σήμερα για την έξαρση παιδεραστίας και πορνογραφικων.
    Όσοι λοιπόν ανεβάζετε οι ίδιοι τα παιδιά σας σε φεισμπουκ ινστα κτλ είστε άξιοι της μοίρας σας.

  • βρε αντε απο κει. Σας πειραξαν οι φωτο…..ΕΛΕΟΣ. Οταν τα βαζουν τα μωρα στο φεις οι μαναδες εκει πατατε λαικ….

  • Προσωπικά ΑΡΝΟΥΜΑΙ να κάνω like σε φωτο με παιδιά
    ΔΕΝ ακολουθώ λογαριασμούς που διατηρούν γονείς ανεβάζοντας φωτο των παιδιών τους
    Το χειρότερο είναι οταν βλέπω γονείς εκπαιδευτικούς να το κάνουν αυτό.
    Η αστυνομία εκτός από παραινέσεις κτλ, θα έπρπεπε να απευθύνει προς τα σχολεία τέτοια ενημέρωση και να ζητήσει τα ίδια τα παιδιά να δώσουν ενημερωτικά έντυπα στους γονείς
    Η ματαιοδοξία μερικών για να πάρουν μερικά like ή μερικούς φίλους δεν τους αφήνει να καταλάβουν πόσο επικίνδυνο είανι να ανεβάζουν φωτο των παιδιών τους.
    Αξιοι της μοίρας του αυτοί.
    Τα παιδιά τους όμως, που χωρίς την συναίνεσή τους διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα, τι τους φταίνε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.