Συγχαρητήριο μήνυμα του Κ.Κωνσταντόπουλου για εθελοντική αιμοδοσία Εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

3 Φεβρουαρίου 2017
11:24
Κανένα σχόλιο

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, συγχαίρει τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, όπως επίσης και τους Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Καστοριάς και όλους τους φορείς και τους Συλλόγους, που συμμετείχαν, για την πρωτοβουλία να διενεργήσουν, ως έκφραση Κοινωνικής Δράσης και Συνεισφοράς προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 27-01-2017.

Η Εκπαιδευτική κοινότητα με την εθελοντική αιμοδοσία, απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της και την αλληλεγγύη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, κάνοντας πράξη τις διδαχές των Τριών Ιεραρχών, που με τη σοφία τους αφιέρωσαν τη ζωή τους σε φιλανθρωπικές δράσεις και δίκαια τους αποδόθηκε ο τίτλος των μεγίστων φωστήρων.

Ελπίζουμε η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία να αποτελέσει την απαρχή και άλλων ανάλογων δράσεων αποδεικνύοντας, πως οι εκπαιδευτικοί με τη δύναμη του παραδείγματός τους μπορούν να εμπνεύσουν τους μελλοντικούς πολίτες της χώρας μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.