Κοζάνη: Σεμινάριο με θέμα την υποστήριξη των παιδιών στη μελέτη και τη μάθηση -TANGRAM

3 Φεβρουαρίου 2017
11:34
Κανένα σχόλιο

Θέλεις να βοηθήσεις το παιδί σου με τη σχολική μελέτη;
Θέλεις να εκπαιδευτείς, να μάθεις πώς με τον ίδιο χρόνο μελέτης το παιδί σου να αποδίδει καλύτερα στα μαθήματα;
Θέλεις να μάθεις βασικούς τρόπους και τις καλύτερες στρατηγικές μελέτης στο σπίτι;
Επιμορφωτικό σεμινάριο «Διαβάζουμε. Μαθαίνουμε;» για εκπαιδευτικούς/ γονείς παιδιών 10+ που επιθυμούν να βοηθήσουν τους μαθητές παρέχοντάς τους στρατηγικές και πρακτικές που διευκολύνουν τη μάθηση, αναπτύσσουν τις δεξιότητες μελέτης και συντελούν στην βελτίωση της σχολικής επίδοσης.
Πληροφορίες, αιτήσεις συμμετοχής: www.tangramedu.net

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.