Η Δάφνη Πολυμύλου θα αντιμετωπίσει, την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι, την Κ17 του ΠΑΟΚ

19 Αυγούστου 2018
17:08
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι την Κ17 του ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές μας με την καθοδήγηση του νέου προπονητή θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αλλά κυρίως να αποκτήσουν εμπειρίες, απέναντι στους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Κ17 του ΠΑΟΚ, σ’ ένα δυνατό φιλικό για τον Σύλλογο μας. Η αναμέτρηση Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Πολυμύλου στις 6:00 το απόγευμα. Πριν την έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί απονομή τιμητικών πλακετών στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ :  ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΡΑΦΗ, ΚΟΥΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, EBENEZER ΗΑGΑΝ.  Σας περιμένουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.