kozan.gr: Σε φουλ ρυθμούς o Μακεδονικός Σιάτιστας ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (Φωτογραφίες)

19 Αυγούστου 2018
21:00
Κανένα σχόλιο

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Σιάτιστας εν’ όψει του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής. Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές, αλλά και η τεχνική ηγεσία έχουν πέσει με τα μούτρα… στη δουλειά, μιας και το πρωτάθλημα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Ήδη έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές, ενώ στο τιμόνι της ομάδα παρέμεινε ο Στράτος Καραπατζάκης με συνεργάτη τον γυμναστή Κώστα Γιαννακίδη.

Αναλυτικά ο Μακεδονικός Σιάτιστας πήρε: τον 22 χρόνο, τερματοφύλακα Γιάννη Πάντο από τον Μακεδονικό Κοζάνης, τον 23 χρόνο μέσο Μάρκο Μπούρτζο, (Τερψιθέα), τον 24 χρόνο, επιθετικό Ρωμύλο Παπαγαθονίκου (Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα), τον 17 χρονο  επιθετικό Ευθύμη Ντόλια από τον Πυρσό Γρεβενών, τον 21χρονο Σέχι Εράλντι, (Μακεδονικό Κοζάνης, Φιλώτας, Εορδαϊκός, ΑΕΠ) και τον 21χρονο αμυντικό Πέτρο Σβίρο απ’ την ΑΕΠ. Επίσης, αποκτήθηκαν οι τερματοφύλακες: Γιώργος Κοφίδης απ’ την ΑΕΠ και Νίκος Τσιούκρας από τη Δόξα Μικροκάστρου, καθώς και αμυντικός Πολύκαρπος Λιάπσης απ’ τον Περδίκκα. Αποχώρησαν απ’ την ομάδα οι: Παναγιωτίδης (τερματοφύλακας), πήγε στη Λευκίμμη, ο Αλιατίδης (ΑΕΠ), ο Καλπακίδης και ο Κεϊσόγλου που πήγε στη Χαραυγή. Παρέμειναν οι: Ταφαρλής, Μούστα, Μαλούτας, Τσακνάκης, Δονούλης, Μπατσής Β., Τσιούκρας Γ., Χαντάβας, Μπόζιαρης, Τσιούκρας Χ. Ζαγκοντίνος, Μπατσής Χ. και Μπζιώτης. Σήμερα Κυριακή ο Μακεδονικός Σιάτιστας έλαβε μέρος στο τουρνουά «Μακεδονικός» είσαι, που διοργάνωσε ο Μακεδονικός Κοζάνης στο στάδιο της Κοζάνης.

Θ. Τέγος

 

 

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.