kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Λ. Μαλούτας, για την παλαιά “φρουρά” του συνδυασμού: “Κάποιοι θα είναι, κάποιοι δεν θα είναι”

20 Αυγούστου 2018
09:16

Μεγάλη κουβέντα, γινόταν και γίνεται, για το αν ο συνδυασμός του Λ. Μαλούτα, στις ερχόμενες εκλογές, το Μάιο του 2019, εμφανιστεί πραγματικά ανανεωμένος ή θα έχει και πάλι στις τάξεις του, μια σειρά υποψηφίων που συμβολίζουν μια άλλη εποχή, στο δήμο Κοζάνης, εκείνης του Π. Κουκουλόπουλου. Όπως ανέφερε, ο ίδιος,  σε συνεργάτη μας, κάποιοι θα είναι, κάποιοι άλλοι, που ετοιμάζονται, δεν θα είναι, με την πρόθεση του επί κεφαλής του συνδυασμού, στη συγκεκριμένη κατηγορία, των υποψηφίων, να περιλαμβάνει ανανέωση μεγαλύτερη του 70% – 80%. Μένει να δούμε αν τελικά αυτές οι προθέσεις εφαρμοστούν και στην πράξη.

Η Χύτρα

32 σχόλια

  • Ο Λάζος θα πρέπει να αποφασίσει…. θα είναι συνδυασμός του “Κινήματος Αλλαγής” ή της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” ή ανεξάρτητος συνδυασμός. Αν είναι ανεξάρτητος συνδυασμός θα πρέπει να το αποδείξει κιόλας, κάνοντας άνοιγμα στη κοινωνία και ενσωματώνοντας άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.
    θα το κάνει? Θα πρέπει να το ξέρουμε.

  • ΔΛΔ.ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΟΥΤΑ ,ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΤΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΕΨΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΜΙΣΘΟ? ΕΙΤΕ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΣΟΥ,ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΟΥ? Ε,ΟΧΙ!ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ….ΟΧΙ ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ…ΤΩΡΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ…ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!

    • Μάλλον μπερδεύεσαι με άλλον συνδυασμό. Το 95% τουλάχιστον αυτών που κατειχαν θέσεις τώρα δουλεύουν και βγάζουν περισσότερα.Το εγώ τους, το ψωνιο τους, το κοινό καλό, όπως θες πες το, αυτό υπηρετούν αν, άνεργοι πάντως δεν ήταν. Μάλλον για τον νυν έχεις ανησυχία.

      • Ο άνθρωπος μπερδεύεται με την νυν δημοτική αρχή άλλα έχω μια ένσταση γιατί ενώ στης θέσεις που κατέχουν κερδίζουν περισσότερα (σε αυτούς δεν ανήκει ο Λευτέρης )θέλουν να ασχοληθούν η να ξανά ασχοληθούν με τα τοπικά να θυσιάσουν πάρα πολύ χρόνο – χρήμα . Σίγουρα δεν το κάνουν για το κοινό καλό

    • Αλήθεια θα μπορούσες να μας πεις έναν από “ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΤΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΕΨΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΜΙΣΘΟ?” ?

      Προφανώς και δεν ξέρεις να πεις διότι είσαι συκοφάντης!
      Το ότι υπάρχουν άτομα που πρέπει να αποχωρήσουν είναι διαφορετικό!

  • Ο Μαλουτας με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο και με τρεις τέσσερις παλιους, όχι παραπάνω, θα κάνει περίπατο.
    Έχει γνώση και εμπειρία.
    Και τα νέα παιδιά που θα πρέπει να αναλάβουν θέσεις ευθύνης θα τον βοηθήσουν να αλλάξει χαρακτήρα και να ξεκολλήσει από κάποια βαριδια που κληρονομησε.
    Αρκετά γιατί δεν το αξίζει..
    Μαζί σου Δημαρχε

  • Μαλουτα σκεψου σωστα.
    Κανε αυτο που λεει η ψυχη σου , η λογική και παρτους σβάρνα πριν ειναι αργα. Εχουν δικαιο τα στελεχη σου που φωναζουν.
    Ολοι οι ερασιτεχνες θελουν δημαρχείο. Ελεος.
    Μεινε στην ιστορια με σλλο τροπο.
    Οποιος απο τους παλιούς σ αγαπαει και σε σεβεται αληθινά θα μεινει διπλα σου. .
    Αντε να τελειωνουμε

  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΑΖΑΡΕ ΦΥΓΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΑΞΗ.
    ΞΕΚΙΝΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ,ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ
    ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΕΣ….
    ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
    ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ…

    • Λάζαρε μείνε γιατί δεν αντέχουμε για άλλη μια φορά τους μαθητευόμενους μάγους που απλά εγκαινιάζουν τα δικά σου έργα. Ούτε θέλουμε αυτόν που μας φόρτωσε τον συριζαίο Καρυπίδη που χαντάκωσε τα Γρεβενά και αντί για ανάπτυξη έφερε πρόσφυγες και διόδια. Προχώρα και κράτα τους ανθρώπους που δούλεψαν την προηγούμενη περίοδο. Καλύτερα από όλους το ξέρεις εσύ ποιοι ήταν αυτοί. Η Κοζάνη δεν αντέχει άλλα πειράματα ανίδεων

  • Υπάρχει κάποιος που να μπορεί προσωπικά-ατομικά να συγκριθεί με το Μαλούτα???
    Το θέμα είναι να διαλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες.

  • Παπαγεωργίου Φλωρο Καραπατσιο Τομπουλιδου Σιωμου Γελαδαρη και ποιους αλλού ξεχνώ αν τους Βάλει ψήφο δεν βλέπει …

  • Στης επόμενες εκλογές θα ψηφήσω για να φύγει ο Ιωαννίδης και οι υπόλοιποι φιλοσκοπιανη παρέα του αλλά έχω ένα δίλλημα με τον Μαλουτα , δεν θέλω να ψηφήσω Κοζανιτη

  • Τόση ανασφάλεια ρε μεγάλε. Εγώ λέω να τους διώξει και από την πόλη, το νομό, τη χώρα. Άντε μπας και ηρεμήσεις και κλείσεις κάνα μάτι το βράδυ που σκέφτεσαι μπαρούφες!

  • Σωστα δουλευουν ολοι. Εμας. Εμειναν τα τσιρακια τους εξω απο τον ασεπ που επιτελους εφαρμοστηκε κ θελουν να ερθουν να βολεψουν παλι αλλα σκασιλα το χρεος του δημου

  • Ο Μαλουτας αν δεν ηταν χρονια η ουρα του Κουκουλοπουλου φιλε δεν θα εβγαινε ποτε… γιαυτο ασε τις συγκρισεις…
    Τωρα βγει δε βγει εμενα το ιδιο μου κανει, και να σου πω ας βγει γιατι το μονο που περιμενα απο αυτους που ειναι τωρα ειναι να πουν ποιοι διαχειριστηκαν το χρημα του Δημου και πως ,??) Γιατι κατι λεγαν στην αρχη για τετραδια και κτλ , ενω τωρα γαργαρα για ολα !!!

  • μαζεψε οποιον μιλουσε ελληνικα ο μαλουτας στο ψηφοδελτιο για να παρει σταυροι κ μετα τους εριξε τους νεους του συνδυασμου…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.