Μίμης Δημητριάδης για το τέλος των μνημονίων: “Mπαίνουμε σε μια νέα εποχή έχοντας διασώσει μια σειρά από πολύτιμες παραμέτρους της ιστορικής- πολιτικής ζωής του τόπου, αλλά και των πεπραγμένων μας (τα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα)”

21 Αυγούστου 2018
09:11

Με δήλωσή του στο TOP Channel, ο βουλευτής Κοζάνης, Μίμης Δημητριάδης, σχολιάζει το τέλος  των μνημονίων, λέγοντας: “Mπαίνουμε σε μια νέα εποχή έχοντας διασώσει μια σειρά από πολύτιμες παραμέτρους της ιστορικής πολιτικής ζωής του τόπου, αλλά και των πεπραγμένων μας (τα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα)”.

TOP Channel

17 σχόλια

  • Έχετε ξεπουλήσει τα πάντα μόνο και μόνο για να κρατήσετε την καρέκλα , ευτυχώς σε λίγο καιρό θα μας αδειάσετε την γωνιά

  • και τι θα κερδίσουμε τώρα; κάνουμε σαν κράτος καμία μεταρρύθμιση; αντί για 1,5% τώρα θα δανειζόμαστε με 4,5%. δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε

  • Αυτό σημαίνει πλήρη εφαρμογή σε οτι εχει υπογραφή επόμενος τα δύσκολα τωρα ξεκινάνε για να λέμε αλήθειες

  • ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

  • Άλλον σε άλλη χώρα ζει ο κύριος Δημητριάδης για ποια εργασιακά μιλάει ; Με μισθό 420 ευρώ και την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων ; Δεν έχουν ιδέα για το τι ζει καθημερινά ο κοσμος…

  • Που ζείτε; Πείτε μας να ερθουμε και εμείς. Τελικά η είστε τόσο χαζοί ή το παίζετε, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω…

  • Και εμείς που παλευουμε όλη μέρα για το εικοσαευρο σε στηριζουμε.
    Ιδίως όταν μας το παίρνεις πίσω με τους δίκαιοτατους φόρους,οι οποίοι δεν αγγίζουν τους παλαιοκομματοσκυλους.
    Ξυπνήστε Έλληνες και βάλτε το μαχαίρι στο κόκκαλο σε πολιτική και νοοτροπία.

  • Δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους. Όλοι έμαθαν το ίδιο ποίημα και περιφέρονται στα διάφορα κανάλια προσπαθώντας αλλά μάταια.

  • Σε ποια χωρα ζει ο συγκεκριμενος αραγε. Γιατι στην σημερινη ελλαδα δεν ζει. Δεν μπορεις να κανεις πανηγυρια και γιορτες στην Ιθακη οταν η χωρα σου εχει χασει το 1/3 του ΑΕΠ και το 10% του λαου της. Οταν μπηκες με ενα ελλειμα 128% επι του ΑΕΠ και βγαινεις με ενα 175%. Οταν χρωστουσες σαν κρατος το 2010 320 δις. και τωρα χρωστας σαν δημοσιο 375 δις.Οταν οι ιδιωτες χρωστουσαν 50 δις και τωρα εφτασαν να χρωσταν 105. Το αφηγημα της δηθεν εξοδου μπορουν να το λεν μεταξυ τους οι του συριζα αλλα μην παν να το πουλησουν σαν επιτυχια.Σκετη και απλη καταστροφη ειναι και θα ειναι μεχρι το 2060 και βαλε.

  • Κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγείτε αν τολματε μια βόλτα στην πλατεία της Κοζάνης να δείτε τι λέει ο Κόσμος για την έξοδο από τα μνημόνια.Γελαει και το παρδαλός κατσίκι.

  • Σταματήστε τουλάχιστον να προκαλείτε, επιτέλους σταματήστε το δούλεμα. Επειδή είμαστε μικρή κοινωνία και συζητάμε μεταξύ μας, ξέρετε πόσοι συριζαίοι μου έχουν πεί ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν Ν.Δ.; Και κάποιοι από αγανάκτηση και μόνο είπαν ότι δυστυχώς θα στηρίξουν και χρυσή αυγή; Τόσο ευχαριστημένοι είναι από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αν δεν με πιστεύετε στις εκλογές θα τρίβετε τα ματάκια σας. Αυτό είναι επίτευγμα των βουλευτών μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.