Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία B. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

4 Σεπτεμβρίου 2018
12:00

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία B. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., το κατάστημα της στην Κοζάνη και ιδιαίτερα το Διευθυντή του Μιλτιάδη Σούφη, για τη συντήρηση μετά από συνεννόηση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης , με έξοδα της εταιρείας , του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού καθώς και σειρά άλλων εργασιών που πραγματοποίησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες:

-Βάψιμο του εξωτερικού χώρου του σχολείου

– Αλλαγή όλων των φωτιστικών του σχολείου με φωτιστικά τεχνολογίας LED (εσωτερικά και εξωτερικά)

– Αλλαγή σε όλους τούς διακόπτες και μπρίζες του σχολείου (εσωτερικά και εξωτερικά)

– Αναβάθμιση της αίθουσας των υπολογιστών (κανάλια, πολύμπριζα, φωτιστικά)

– Αλλαγή σε όλες τις ασφάλειες όλων των ηλεκτρονικών πινάκων τού σχολείου ( ρελέ διαρροής, κεντρικές ασφάλειες, κλπ.).

Τέτοιες ενέργειες είναι άξιες συγχαρητηρίων και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

3 σχόλια

  • ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΣΜΕΡΙΑ , ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.