kozan.gr: Ο Γ. Κασαπίδης για την αρνητική θέση του δημάρχου Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη στην πρωτοβουλία της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας για μίσθωση λεωφορείων με δωρεάν μεταφορά πολιτών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

6 Σεπτεμβρίου 2018
08:23

Ο Γιώργος Κασαπίδης για την αρνητική θέση του δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη στην πρωτοβουλία της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας για μίσθωση λεωφορείων με δωρεάν μεταφορά πολιτών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Δείτε τι είπε μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης West.

11 σχόλια

  • H συμφωνία των Πρεσπών οδηγεί σε εθνική ήττα. Την έχουν αντιληφθεί οι απλοί Ελληνες πολίτες και τρέχουν στα συλλαλητήρια για να την αποτρέψουν. Οφείλομε ευγνωμοσύνη στους οργανωτές των συλλαλητηρίων.
    Ο δήμαρχός μας συστηματικά απαξιώνει τη λαϊκή έκφραση γνώμης. Μαθητής της σχολής του αναθεωρητισμού, ντυμένος την κουρελού του μεταμοντέρνου πολυπολιτισμικού, αδιαφορεί για…. «Ψυχωτικές αντιδράσεις» και απαξιώνει τον … συνωστισμό ‘αρκετών χιλιάδων πολιτών’ !
    Δεν γνωρίζει ότι κυρίαρχος και, σε τελευταία ανάλυση τιμωρός, είναι μόνο ο λαός;

  • Τι επιδιώκει ο κ Κασαπίδης .; Να καταστήσει το Δημαρχο Κοζάνης και τους άλλους αυτοδιοικητικούς φορείς , κομματάρχες της Ν Δ . Δικαιολογούμε τη βιασύνη του να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη αλλα πρέπει να καταλάβει οτι αυτο μπορεί να γίνει μετα απο 10 χρονια διακυβερνηςης Του ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλ Τσίπρα

    • Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ ΜΟΝΟ
      ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ .

      ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

      ΣΤΟ 5% ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ .

  • δημαρχε ασε τα πανυγηρια και ακου τον κοσμο που θελει να παει στο συλαλλιτιριο…σε λιγο καιρο θα εισαι σπιτη σου οπως πας…..

  • Να σας θυμίσω στο προηγούμενο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης η Νέα Δημοκρατία το ΠΑΣΟΚ η Ανελ και ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν εντολή στους βουλευτές ο καθένας απο το κόμματα του αλλα και σε κομματικά στελέχη να μην δώσουν παρών και να απαξιωθεί όλοι αυτοί η συγκέντρωση τώρα προ εκλογών όλοι τρέχουν να πάνε να διαμαρτυρηθούν και εννοείτε προ εκλογών. Για πείτε αλήθειες τη κομματικές εντολές πήρατε στο προηγούμενο συλλαλητήριο και τη τώρα. Όχι άλλο πολιτικό παιχνίδι είς βάρος τού ελληνικού λαού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.