Σχόλιο αναγνώστη, από την Πτολεμαΐδα, στο kozan.gr: “Ούτε 15 λεπτά δεν κράτησε το χρώμα στις διαβάσεις που βάψαν”

7 Σεπτεμβρίου 2018
09:08

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΓΡΆΜΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΟΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ …. ΟΥΤΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ (ΛΕΥΚΟ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ!!!!!

11 σχόλια

  • Δεν έχει καμία σημασία απολύτως. Το θέμα είναι ότι βάφτηκε. Έτσι κι αλλιώς ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο θα πει ότι αυτός φρόντισε να βαφτούν αλλά δεν φταίει που σβήστηκαν. Θα κατηγορήσει τους πεζούς που πατάνε τις διαβάσεις και τον κακό μας τον καιρό. Ωραίο πράγμα να κατηγορείς πάντα τους άλλους για όλα. Και ειδικά αν το πιστεύεις κιόλας, έχεις κατακτήσει την ευτυχία.

  • ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΑΦΟΥΝ Κ ΚΑΠΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ Κ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΠΕΖΟΙ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Κ ΣΟΛΕΣ ΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΓΙΑ.ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΨΕ ΜΕ ΜΠΟΓΙΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΕΞΥΤΙΛΕΣ.ΧΑ ΧΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Κ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

  • Χρειάζεται ειδική μπογιά για τις διαγραμμίσεις και ο Δήμος μάλλον δεν έχει χρήματα, παρά το πλεόνασμα, για να την αγοράσει. Οπότε τι να κάνει; Δεν φτάνει που προσπαθεί με πενιχρά μέσα να οργανώσει την πόλη, φωνάζετε κι απο πάνω!
    Αλλά φταίτε κι εσείς με τα αμάξια! Τι περνάτε απο εκεί; Άλλους δρόμους, χωρίς διαβάσεις, δεν έχει για να περάσετε; Κακομαθημένοι Πτολεμαΐδιώτες! Πάλι θα ρίξετε το φταίξιμο στον πολυχρονεμένο μας Δήμαρχο.

    Υ.Γ Οι πεζοί που περνάνε την διάβαση παρακαλούνται να πατάνε στα μη διαγραμμισμένα τμήματα, για να αντέξει περισσότερο. Ευχαριστούμε

  • Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος!
    Βαφή αυγών είχαμε αυτήν βάλαμε, δεν κατάλαβα τώρα θα μας την πείτε και γι’ αυτό ?!

  • Μας τα εχει πρηξει αυτος ο αναγνωστης φτανει πια ελεος ασχολησου λιγο με τον εαυτο σου τα ξερουμε τα βλεπουμε δε χρειαζομαστε εσενα να μας τα πεις μη ξανακανεις σχολειο περιεργε αναγνωστη.

  • Ελάτε και από την Κοζάνη. Εδώ τα πράγματα είναι ακόμη “καλύτερα”. Τη μια μέρα πέφτει νέα άσφαλτος, τη δεύτερη νερομπογιά και στο τέλος το καλύτερο. Την ξανασκάβουμε για να περάσει οπτική ίνα!!! “Χωρίς Λόγια, γιατί δεν υπάρχουν λόγια!!”. (οι αποδείξεις βρίσκονται στην Μακρυγιάννη)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.