Σιάτιστα: Άγιο είχαν δύο κοπέλες όταν το όχημα που επέβαιναν παραλίγο να πέσει σε γκρεμό (Φωτογραφίες)

9 Σεπτεμβρίου 2018
21:35
Κανένα σχόλιο

Άγιο είχαν δύο κοπέλες όταν το όχημα που επέβαιναν παραλίγο να πέσει σε γκρεμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Siatista-Info, που μεταδίδει την είδηση το τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα. Το τροχαίο συνέβη στη μεγάλη στροφή στο ύψος της Αγίας Σωτήρας κατεβαίνοντας για Μπάρα όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο κοπέλες βγήκε εκτός δρόμου κι ανετράπη, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος (μετά από βροχή) και παραλίγο να πέσει σε γκρεμό!   Κανείς δεν τραυματίστηκε αλλά το όχημα μάρκας Toyota Yiaris υπέστη μεγάλη ζημιά. Οι κοπέλες  που επέβαιναν στο όχημα είχαν έρθει στη Σιάτιστα από την Θεσσαλονίκη για να παραστούν σε κοινωνική εκδήλωση.

Πηγή Siatista-Info

Aκολουθεί το ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον sierafm.gr

Τυχερές στην ατυχία τους ήταν δύο κοπέλες το απόγευμα του Σαββάτου.

Το αυτοκίνητο ντεραπάρισε λόγω της βροχής και τουμπάρισε έξω από το δρόμο,  σταματώντας κυριολεκτικά πριν το γκρεμό.

Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του siera fm, το αυτοκίνητο σταμάτησε στο θάμνο, ενώ οι κοπέλες δεν τραυματίστηκαν.

Siatista-Info

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.