ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΕΡΒΙΩΝ: Οι ημερομηνίες αιτήσεων και δημοπρασιών

10 Σεπτεμβρίου 2018
10:04
Κανένα σχόλιο

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ:

Η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα γίνει και φέτος sστον καθορισμένο χώρο της πόλης των Σερβίων «ΓΗΠΕΔΟ – ΠΛΑΤΑΝΙΑ» από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και 1 Οκτωβρίου 2018.

Η δημοπρασία για το Λούνα Παρκ θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρης την 18η Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00.

Για τις θέσεις των πωλητών και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα κατατεθούν αιτήσεις και δικαιολογητικά σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό της εμποροπανήγυρης και τη σχετική πρόσκληση συμμετοχής, μέχρι τις 17/09/2018.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24643 50117 (κ. Πιτένης Θεόδωρος) και για τις θέσεις στο τηλέφωνο 24645 00406 (κ. Γκαραβέλα Βασιλική)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.