Πτολεμαΐδα: 75 άτομα στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα 

11 Σεπτεμβρίου 2018
10:05
Κανένα σχόλιο

Εβδομήντα πέντε άτομα,κατά το τελευταίο δεκαήμερο, μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας με γαστρεντερίτιδα, η, μορφές γαστρεντερίτιδας, ενώ, δύο εξ αυτών, παιδιά, που δέχθηκαν την Αγωγή και την φροντίδα των γιατρών και Νοσηλευτών στην Παιδιατρική κλινική. Τα παραπάνω αναφέρει η υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας Αναστασία Βαρδάκα με βάσει τα καταγεγραμμένα στοιχεία κίνησης του Νοσοκομείου από τη 1η Σεπτεμβρίου έως και χθες Δευτέρα. Το θέμα δημοσιοποίησε χθες η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας « Λαική Συσπείρωση» Αντωνία Χόλμπα, και στην ερώτηση της προς τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, έκανε λόγο για ραγδαία αύξηση, κατά την τελευταία εβδομάδα, κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας σε πολίτες της Πτολεμαΐδας, με αποτέλεσμα 100 και πλέον άτομα να σπεύσουν στο ΤΕΠ και στην Παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, χωρίς οι αρμόδιες υπηρεσίες να ενημερώσουν τον λαό για τυχόν βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης,η, να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Η απάντηση από πλευράς της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης- Αποχέτευσης Εορδαίας ήταν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την ποιότητα του νερού της Πτολεμαΐδας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας που διενήργησε για τον μήνα Αύγουστο πιστοποιημένο- εξειδικευμένο εργαστήριο, συμβεβλημένο με την Επιχείρηση

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.