Πρόσκληση συμμετοχής πολιτιστικών συλλόγων στον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα στο ομώνυμο Μουσείο στο όρος «Μπούρινος».

12 Σεπτεμβρίου 2018
06:40

Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης για άλλη μια χρονιά, διοργανώνει τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα, στο ομώνυμο μουσείο στο όρος «Μπούρινος», στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή.

Καταλυτικό ρόλο στον εορτασμό αυτό παίζουν και τα χορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων που συμμετέχουν.

Για αυτό το λόγο ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής και ευρύτερα της Μακεδονίας να δηλώσουν την παρουσία τους στον εορτασμό, ο οποίος φέτος αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα παρακάτω τηλέφωνα:

Χρυσάκης Κωνσταντίνος: 6973790540

Πατσάκα Μαλαματή : 6973 887214

Δήμου Αγγελική: 6945143739

Ιστορικό, Λαογραφικό και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο: 2461033978

και στο email: info@mouseiokozanis.gr

Με τιμή

για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης

3 σχόλια

  • Μπράβο!!!! Επιτέλους και μια πατριωτική κίνηση από την πόλη της Κοζάνης,μια πόλη που γεννήθηκα μεγάλωσα και δυστυχώς είναι ανύπαρκτες οι κινήσεις της για το μείζον θέμα που πρέπει να “καίει”όλους μας το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!!! Έστω και με αυτήν την πρωτοβουλία να δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έχουν την πατρίδα μέσα τους…..

  • – Στο εξής, αν ψηφιστεί η συμφωνία, οι Έλληνες της Μακεδονίας θα καταγράφονται σαν μία από τις πολλές ¨μειονότητες¨ της Μακεδονίας (των Σκοπίων).
    – ¨Το ¨Βόρεια Μακεδονία¨ δεν είναι σύνθετη ονομασία. Δεν είναι γεωγραφικός προσδιορισμός. Το¨Βόρεια¨δεν προστατεύει τους Έλληνες Μακεδόνες, αλλά τους απειλεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.