kozan.gr: Mια «Καλόγρια» στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης (Βίντεο)

13 Σεπτεμβρίου 2018
05:14

Mε αφορμή την προβολή της ταινίας “Καλόγρια” στο κινηματογράφο “Ολύμπιον” της Κοζάνης, η συμπολίττισσά μας, make up arist,  Έλλη Θεοδωρίδου, αφού εξέπληξε, ευχάριστα, τους θεατές της ταινίας στο Ολύμπιον, στη συνέχεια περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, προκαλώντας εντύπωση και θετικά σχόλια από τους περαστικούς που σταματούσαν να μιλήσουν, αλλά και αν φωτογραφηθούν μαζί της. Δείτε δύο χαρακτηριστικά βίντεο & φωτογραφίες:

 

9 σχόλια

  • Έκανε κάτι διαφορετικο για την πόλη μας όχι για ολο τον κόσμο.Δεν φτάνει που ασχολήθηκε για να ψυχαγωγησει λίγο το κοινο τη σνομπάρεις κιολας?Να είστε ωραίοι ρε….

    • Πιτσιρικα το “ρε” να το λες σ’αυτους που στο εμαθαν!
      ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠ’ΕΥΘΥΝΘΕΙΣ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΔΑΞΑΝ ΑΓΩΓH ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ MADE IN AMERIKA.

  • Εσένα δηλαδή σου μάθανε να κριτικαρεις πάντα άσχημα τον κόπο και την δουλεια που κάνει κάποιος?και ειδικά όταν το κάνει για να διασκεδάσει κ να δώσει μια άλλη νότα στην πόλη μας.α!κ ευχαριστώ για το πιτσιρικα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.