Συνάντηση με το νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών Παντελή Αλεξιάδη είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, με αναφορά στα θέματα που αφορούν στη συνεργασία για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Ο Θ. Καρυπίδης “αγκάλιασε” την πολλή σημαντική πρωτοβουλία λειτουργίας του -πρώτου για τη Δυτική Μακεδονία και δεύτερου σε επίπεδο Βόρειας Ελλάδας- οδοντιατρείου για τα ΑμεΑ που θα λειτουργήσει στο Νοσοκομείο Γρεβενών, αλλά και στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης του έργου της στεγανοποίησης του κτιρίου, που είναι άμεσης προτεραιότητας στο νέο ΕΣΠΑ. “Το προσεχές διάστημα θα φροντίσουμε να υπάρξει και η ανάλογη παρέμβαση για τους εξωτερικούς χώρους” δήλωσε ο Θ. Καρυπίδης, προσθέτοντας ότι “ενισχύουμε με δικούς μας πόρους και τη στελέχωση των νοσοκομείων με επικουρικούς γιατρούς” και έκλεισε ευχόμενος δύναμη και κουράγιο στη νέα διοίκηση.
Ο κ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε στην πολλή καλή συνεργασία που υπάρχει με την περιφερειακή αρχή, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών των Γρεβενών και της Δυτικής Μακεδονίας.