Ευχαριστήριο προς τη Μαιευτική του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

5 Φεβρουαρίου 2017
00:08

Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα που τα έζησα για δεύτερη φορά και αφορούν το Μποδοσάκειο νοσοκομείο μας και το τμήμα μαιευτικής. Γιατροί άψογοι,μαίες άψογες, παιδίατροι φανταστικοί, που όλοι τους ξεχνάνε ότι προβλήματα, ακόμα και τις οικογένειες τους, για να βρίσκονται πάντα εκεί και να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, πάντα με Χαμογελο και πάντα δίπλα μας. Νιώθεις ότι τους γνωρίζεις χρόνια και ας τους είδες για πρώτη φορά. Πτέρυγα πεντακάθαρη και πάνω από όλα πτέρυγα με χαμόγελο. Ό,τι χρειαστείς θα το έχεις πριν καν το ζητήσεις. Αυτα που ζήσαμε για δεύτερη φορά δεν περιγράφονται. Όλοι τους άψογοι. Συγχαρητήρια.

Αθανασιαδου Γεωργία

Τζουφας Θεόφιλος

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητηρια πρωτα για την ευχαριστηρια επιστολη του ζευγαριού.. γιατι συνηθως προβαλουμε μονο τα προβληματα και οχι τα καλά
    Επισης συγχαρητηρια στο προσωπικο της Μαιευτικης (Γιατρων,Μαιων κλπ) για την προσπαθεια τους ολα αυτα τα δυσκολα χρονια που φερουν εις περας ολα τα περιστατικα και οι ασθενεις εχουν να πουν μονο καλα λογια..
    Και κατι τελευταιο ελπιζω να δουμε παρομοιες επιστολες οχι μονο για το τμημα της Μαιευτικης..
    Να σας ζήσει παιδιά!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.