Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα περνάμε από τον τρίφτη.
  2. Προσθέτουμε λίγο αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.
  3. Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι, το γάλα και το σπορέλαιο.
  4. Προσθέτουμε πιπέρι, αλεύρι, το μπέικιν, το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
  5. Με τα χέρια μας στραγγίζουμε πολλή καλά τα κολοκυθάκια και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
  6. Τέλος βάζουμε την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
  7. Λαδώνουμε ελαφρώς το ταψί με το αντικολλητικό χαρτί.
  8. Απλώνουμε το μείγμα, προαιρετικά πασπαλίζουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.