kozan.gr: Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, η 9η Οδοντιατρική Σύνοδος Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Σεπτεμβρίου 2018
15:01
Κανένα σχόλιο

Η «9η οδοντιατρική σύνοδος Δυτικής Μακεδονίας», που διοργανώνεται από τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους  Δυτικής Μακεδονίας, ξεκίνησε, το πρωί, του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου, στο κτίριο της «Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού». Βασικό θέμα της εκδήλωσης είναι οι “Επιστημονικές και επαγγελματικές εξελίξεις με προοπτική το 2020”. Ο πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου Κοζάνης Νερατζης Θεοφάνους τόνισε: «Οι οδοντίατροι κάνουν την προσπάθεια τους, έτσι ώστε να είναι σωστά επιστημονικά και συνδικαλιστικά ενημερωμένοι . Δυστυχώς στις μέρες μας δεν υπάρχει αρωγή και ευδοκίμηση από μεριάς του κράτους, το οποίο είναι υποχρεωμένο να παρέχει οδοντιατρική περίθαλψη». Στην οδοντιατρική σύνοδο που ολοκληρώνεται αύριο, συμμετέχουν σύλλογοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Θανάσης Τέγος




Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.