kozan.gr: Άλλαξε όψη η Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη – Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα, το βράδυ του Σαββάτου, με μουσική παράσταση από την Εθνική Λυρική Σκηνή (Βίντεο & Φωτογραφίες)

22 Σεπτεμβρίου 2018
23:44

Συναυλία με γνωστές άριες από την Εθνική Λυρική Σκηνή, διοργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης το βράδυ του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης. Επίσης παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο του θεάτρου καθώς και της νέας μορφής της ιστοσελίδας του ΔΗΠΕΘΕ (κλικ εδώ).


 

 

 

24 σχόλια

    • Άρωμα εκλογών, συντηρήσεις κτιρίων και αιθουσών που οφείλουν να γίνονται ανά τακτά χρονικά, παρουσιάζονται ως έργα “κατόπιν ενεργειών μου”… Ελληνική πρωτοτυπία της κωλοπετινίτσας όπου τα λογότυπα και οι ιστοσελίδες παρουσιάζονται ως κάτι το πρωτοποριακό!

  • Τους καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θεώρησαν περιττό να τους αναφέρουν κάπου. Ούτε στη σελίδα του δηπεθε δεν υπάρχουν τα ονοματεπώνυμά τους. Αγωγή μηδέν.

  • Τα καθίσματα στον εξώστη είναι ντροπή και αίσχος. Προσωπικα η μόνη ανακαινιση που ειδα, κι αυτή αποτυχημενη, ήταν στη reception του θεάτρου. Ανακαίνιση παρωδία, αλλά η προσπάθεια των καλλιτεχνών ήταν καλή και γι’ αυτούς πήγαμε.

    • Η λέξη αποτυχία είναι ήπια. Εκτός του ότι η όλη κατασκευή στην είσοδο είναι αισθητικά προβληματική (που άντε λες είναι θέμα γούστου) είναι πέρα για πέρα απαράδεκτη λειτουργικώς.

      Τα καθίσματα από την άλλη σημασία έχει να είναι αναπαυτικά. Το χρώμα μέσα στο ημίφως της παράστασης δεν πολυέχει σημασία.

    • Η αλήθεια πονάει αλλά δεν κρύβεται! Το μόνο αληθινό έργο που είδαμε ήταν η πλατεία και η βιβλιοθήκη, έργα του Μαλούτα και τα δύο.

  • Υπομονή έρχεται ο Βαγγέλης ο ψευτοκουλτουριάρης με το θίασο του και την μπάντα με τα κλαρίνα και τα τσαρούχια!!!
    Είσοδος δωρεάν

    • Τα τσαρούχια και τα κλαρίνα δεν είναι ψευτοκουλτούρα φίλε τσιπροκαμμένε. Είναι αυθεντική παράδοση και πολιτισμός του τόπου. Ψευτοκουλτούρα είναι να υμνείς τον Μπρεχτ και τον Σαίξπηρ αγνοώντας τον Αισχύλο, τον Σοφοκλή και τον Ευριπίδη από τους οποίους εμπνεύστηκαν.

  • Κάνουν εγκαίνια και στις ανακαινίσεις !!! Αφού Δένδιας έκαναν κανένα έργο δικό τους ! Τους εχω ικανούς να αλλάξουν κανένα σωλήνα και να κάνουν εγκαίνια στην τηλεθέρμανση !!!!

  • Αγενέστατοι οικολόγοι αριστεροί , ο κουκουλοπουλος έκανε 20 χρόνια δήμαρχος σ αυτη την πόλη ,και το θέατρο είναι δικό του έργο και τον βάλατε στην Τρίτη σειρά !!!! Καλά που γλύτωσε τον εξώστη !!!!!!!

  • Πήγα χθες να δω πώς διαμόρφωσαν το πρώην Θεατράκι των Οχληρών, που λέγεται τώρα Εναλλακτική Σκηνή. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Βγαίνοντας από εκεί, πάω στη σκάλα του κτιρίου και παραλίγο να πέσω μπρούμυτα. Το πρώτο σκαλοπάτι είναι λίγο ψηλά και θέλει προσοχή για να πατήσει κανείς επάνω και μετά να κατέβει για να βγει στο πάρκο. Εκεί πάνε και φοιτητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό. Θέμα χρόνου είναι να γίνει ατύχημα στη σκάλα που οδηγεί στο Πανεπιστήμιο και στην Εναλλακτική Σκηνή. Μήπως να το δουν οι αρμόδιοι;

  • Της αριστεράς και της προόδου και ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής και θα μας πλημμυρίσει με αριστεροθολοκουλτουριαριές τύπου Πιραντέλλο.

  • Και εγω σκονταψ εκει και κοντεψα να φαω τα μουτρα μου !! Αυτοι του πανεπιστιμιου τοσα χρονια δεν το ειδαν !! Και ο δημος εδωσε τοσα λεφτα και δεν εβαλαν ενα μαρμαρο !!!

    • Το είδαν ότι είναι επικίνδυνο, αλλά αδιαφορούν. Και ο Δήμος μισές δουλειές έκανε. Πρέπει να επιλύσουν σύντομα το πρόβλημα αυτό, προτού γίνει κάποιο ατύχημα.
      Εγώ πάντως ούτε θέλω να ξαναπατήσω εκεί…

  • Η κυρια με το κινητο ανα χειρας αξιζε καλυτερης μεταχειρησης του ιδρυτη εμπνευστη της αιθουσας; Ντραπηκα ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟς τριτη θεση και κάποιοι άλλοι καμαρωναυν την αντικατασταση των καθισματων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.