Ευχαριστήριο του Μελισσοκομικού Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης

24 Σεπτεμβρίου 2018
13:26
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/09/2018 η 2η Γιορτή Μελιού Κοζάνης στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα διάφορα είδη μελιού (ανθέων, βελανιδιάς, καστανιάς, πεύκου, πολύκομπου, ακακίας, κ.α) που παράγουν οι μελισσοκόμοι της περιοχής καθώς και να γνωρίσουν τα υπόλοιπα προϊόντα και υποπροϊόντα της κυψέλης (γύρη, βασιλικός πολτός, πρόπολη, παστέλια, κεραλοιφές, σαπούνια κ.α).

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Κοζάνης, την αντιδημαρχεία Ανάπτυξης και τον ΟΑΠΝ που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του Συλλόγου και βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία η 2η Γιορτή Μελιού Κοζάνης. Επίσης ευχαριστεί τον  μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης «Τριαντάφυλλός-Γάλα Ημέρας Λευκάρων» ο οποίος προσέφερε δωρεάν παραδοσιακό γιαούρτι με μέλι στους επισκέπτες, την κυρία Αναστασία Τοπάλη η οποία το πρωί της Κυριακής ταξίδεψε τους μικρούς μας φίλους σε διάφορα μέρη του κόσμου παρέα με την μελισσούλα, καθώς και όλους τους πολίτες που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης για να δοκιμάσουν και γνωρίσουν τα διάφορα προϊόντα της κυψέλης.

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Μελισσοκομικού

Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης  και

Ο πρόεδρος Μεντεσίδης Αιμίλιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.